PREMIERUL VICTOR PONTA A DECLARAT VINERI LA PALATUL VICTORIA CA IN CAZUL EXPLOZIEI DE LA CALARASI,TOATE INSTITUTIILE SUNT IN DISPOZITIV SI VOR FI IN CONTINUARE!

27 dec.

  Premierul Victor Ponta a declarat vineri la Palatul Victoria că în cazul exploziei de la Călăraşi toate instituţiile sunt în dispozitiv şi vor fi în continuare.

Primul-ministru a spus că până pe 6 ianuarie la Guvern va fi un vicepremier – Gabriel Oprea şi Liviu Dragnea – care va coordona activitatea instituţiilor guvernamentale.
Victor Ponta a fost la Palatul Victoria pentru a discuta cu Gabriel Oprea despre concluziile anchetei privind explozia produsă miercuri într-un bloc din Călăraşi.

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat joi că blocul din Călăraşi în care s-a produs o explozie în ziua de Crăciun nu prezintă pericol de prăbuşire, anunţând că a fost constituită o celulă de criză.

‘În baza mandatului dat de domnul premier Victor Ponta, m-am deplasat aici. Am venit împreună cu secretarul de stat Botoş, cu domnul general Burlui, şeful ISU la nivel naţional. Am dispus urgent constituirea unei celule de criză, din care mai fac parte, în afara persoanelor menţionate, şi preşedintele Consiliului Judeţean, primarul, prefectul, toate organele abilitate din structurile competente’, a precizat, într-o conferinţă de presă, Gabriel Oprea.

Potrivit acestuia, începând de vineri, Primăria Călăraşi începe să degajeze spaţiul exterior.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: