FOSTUL MINISTRU PD-L STELIAN FUIA SI-A INREGISTRAT PE 18 DECEMBRIE,LA TRIBUNAL PARTIDUL MISCAREA AGRICULTORILOR ROMANI( MAR):”CINE VA MUSCA DIN MARUL OTRAVIT?!”

29 dec.

 

Un nou partid politic va atenta in 2014 la o bucata suculenta din electoratul pe care se bazeaza PSD + PC, cel mai probabil aliati la europarlamentare si prezidentiale.

Fostul ministru PDL Stelian Fuia si-a inregistrat la 18 decembrie (facsimil jos), la Tribunal, partidul Miscarea Agricultorilor Romani (MAR).

Miscarea lui Fuia se se definește ca un partid de centru-dreapta, de doctrina popular-agrariana, ce stabilește agricultura drept prioritate națională. Partidul stabileste “satul romanesc” ca fiind “centru al identitatii nationale, izvor al valorilor morale si al traditiilor romanesti”.

“Obiectivul concret și precis definit al MAR este de a mobiliza și organiza politic cel mai mare și responsabil segment al societății românești”, se arata in programul politic al MAR-ului.

Partidul lui Fuia merge asadar pe tema agriculturii, a satului si a taranilor, teme predilecte pentru PSD dar si tema de casa a PC.

Colac de salvare pentru aripa Udrea?

Miscarea vine intr-o perioada in care Miscarea Populara nu reuseste sa se inscrie la Tribunal.

Imediat dupa Conventia PDL in care Elena Udrea a pierdut in fata lui Vasile Blaga, s-a discutat despre un exod pedelist in colaborare cu Partidul Popular Agrar, nasit de Fuia si de crescatorul de vaci Costel Caras, dar planurile au fost stopate dupa ce formatiunea politica a fost radiate din Registrul partidelor politice.

Acum, ex-pedelistul Stelian Fuia, ministru in cabinetul Ungureanu, a reusit sa obtina la 18 decembrie decizia DEFINITIVA SI IREVOCABILA de inregistrare la Tribunalul Bucuresti a unei clone a partidului care a esuat in primavara.

De remarcat este si faptul ca in ultima perioada, Elena Udrea a declarat in repetate randuri ca ii place agricultura si ca intentioneaza sa intre in acest domeniu.

Aceeasi sigla cu PMP si PAC

De remarcat este faptul ca sigla partidului este un mar, la fel ca sigla Miscarii Populara. Tot un mar a avut ca sigla si Partidul Aliantei Civice, care a fost absorbit de PNL in 1998.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: