MARIAN PREDA „PURCELUL „LUI TRAIAN BASESCU,PRESEDINTE AL MISCARII NEO-NAZISTE FUNDATIA MISCAREA POPULARA ACUZA GUVERNUL CA INCASEAZA MASCAT ACCIZA LA COMBUSTIBIL!

29 dec.

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, profesorul Marian Preda, susţine că valoarea accizei la combustibil va rămâne aceeaşi în euro, dar va fi mărită în lei, deoarece Guvernul face preţul în funcţie de un nou curs de schimb mărit cu 6,5%, chiar dacă normele europene stipulează că astfel de calcule se fac în baza cursului din anul precedent.
Mişcarea Populară acuză Guvernul că încasează mascat o acciză de 8 bani la combustibilMarian Preda a lansat şi în trecut acuzaţii care loveau direct sau indirect în premierul Victor Ponta. În urmă cu cîteva săptămâni, profesorul şi Eugen Tomac, preşedintele PMP, au susţinut că mama prim-ministrului a luat un credit de 1,5 milioane de euro de la BRD. Cornelia Naum a ieşit cu un drept la replică şi a explicat că singurul cont pe care îl are la respectiva bancă este cel în care îşi primeşte pensia. Liderii Mişcării Populare nu au revenit cu precizări sau scuze nici până în prezent.
“Atenție! Nu este vorba de cei 7 eurocenți/litru pe care i-a stopat Președintele! Este altceva, o găselniță, o șmecherie ilegală pentru a mări valoarea în lei a accizei (care în euro rămâne constantă). Practic, mărind cursul de schimb cu 6,5%, chiar dacă acciza în euro rămâne aceeași, se va plati pe un litru de benzină sau motorină mai mult cu aproximativ 8 bani/litru de la 1 ianuarie. Problema este că nu respectă normele europene care spun că se ia cursul din anul anteior, de la 1 octombrie. El l-a luat pe cel din 2012 și l-a indexat cu inflația. Cine a auzit de curs de 4,74 lei/Euro în ultimul an!”, a scris Marian Preda, sâmbătă, pe Facebook.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: