TRAIAN BASESCU A TRANSMIS,DUMINICA,UN MESAJ DE CONDOLEANTE FAMILIILOR VICTIMELOR ATENTATULUI TERORIST DE LA VOLVOGRAD,DIN FEDERATIA RUSA!

30 dec.

 

 

Traian Băsescu a transmis, duminică, un mesaj de condoleanţe familiilor victimelor atentatului terorist de la Volgograd, din Federaţia Rusă, informează un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, remis AGERPRES.

 

 

„Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, îşi exprimă întreaga compasiune pentru victimele atentatului terorist care a avut loc în Gara din Volgograd şi pentru familiile acestora. În acelaşi timp, domnul preşedinte Traian Băsescu exprimă deplinul său sprijin pentru poporul Federaţiei Ruse, Guvernul Federaţiei Ruse şi preşedintele Vladimir Putin, pe care îi asigură de întreaga sa solidaritate în lupta împotriva terorismului”, se arată în comunicat.

În opinia şefului statului, atentatul demonstrează că „lupta împotriva terorismului este nu numai necesară, dar şi obligatorie” pentru protejarea vieţii cetăţenilor.

Cel puţin 18 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 40 au fost rănite duminică, în urma unui atentat sinucigaş comis de o femeie kamikaze într-o gară din Volgograd. Explozia s-a produs la ora locală 12:45 (8:45 GMT), conform agenţiei Itar-Tass. Aceeaşi agenţie precizează că explozia s-a produs în apropierea detectoarelor de metal amplasate la intrarea în principala gară a oraşului. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: