AGENTIA AFP: O EXPLOZIE PUTERNICA A ZGUDUIT PERIFERIA DE SUD A BEIRUTULUI,LOCUITA DE CIVILI SI UN BASTION AL MISCARII ARMATE LIBANEZE HEZBOLLAH!

2 ian.

  O explozie puternicã a zguduit, joi, periferia de sud a Beirutului, un bastion al mișcãrii armate libaneze Hezbollah, a afimat televiziunea acestei formaþiuni, relateazã AFP.

„O explozie foarte puternicã s-a produs în cartierul Haret Hreik, un sector cu o mare densitate a populaþiei”, informează televiziunea Al+manar.

Acesta este cel de-al doilea atentat din Liban, în mai puțin de o săptămână. În urmă cu șase zile o altă explozie a ucis 16 persoane și a rănit alte 71.

Printre cei decedați s-a aflat și un fost ministru de Finanțe. Consilier al fostului premier Saad Hariri, Mohammad Chatah, liderul coaliţiei ostile regimului sirian, a fost ucis vineri într-un atentat la Beirut, au anunţat membri ai coaliţiei şi Agenţia Naţională libaneză de Informaţii (ANI). Mişcarea şiită Hezbollah a condamnat atentatul comis vineri la Beirut şi enagă orice implicare.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: