FOSTUL CONZILIER AL MONICAI MACOVEI, „TROLUL” DAN TAPALAGA,DE LA LATRINA BASISTA HOTNEWS: „DEMOCRATIA ORIGINALA” IMPUSA DE TRAIAN BASESCU NU TREBUIE SA VINA DE LA CETATENII ROMANIEI,CI DE LA SRI!

3 ian.

 

„Democraţia” originală impusă de Traian Băsescu, care a condus România prin instituţii de forţă timp de 9 ani, ar putea continua şi în ultimul an al mandatului său. Cel puţin asta speră simpatizanţii lui. Pentru ei „salvarea” în 2014 nu ar trebui să vină de la cetăţenii României, spre exemplu, ci direct de la serviciile de informaţii.

Preconizând că 2014 va fi un an politic extrem de turbulent, jurnalistul Dan Tăpălagă, cunoscut ca simpatizant al „valorilor” proclamate din gură la TV de Băsescu, îşi ridică ochii plin de speranţă către servicii, care, în opinia lui, trebuie să salveze „statul de drept” şi „funcţionarea justiţiei”. 

Un rol esenţial în menţinerea unor instituţii cheie şi al echilibrului democratic în anul de foc 2014 revine serviciilor de informaţii. Mereu au contat în momente cruciale, dar acum au în faţă o misiune aproape imposibilă. Pentru George Maior şi Florian Coldea (şefii SRI – nr.) va fi înca un an cumplit, poate cel mai dificil. Statul de drept, funcţionarea justitiei pot fi salvate sau îngropate şi cu binecuvântarea lor. Una e să-ţi inchei mandatul şi să rămâi în istorie ca salvator, alta ca gropar„, a scris Tăpălagă într-o analiză publicată de Hotnews.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: