„LIBERALII” DIN ARIPA PNL -CRIN ANTONESCU,SPERIATI CA FOSTUL LIDER PAC,ACTUALMENTE LIDER PNL, PE CALE DE A FI DEBARCAT,SOLICITA UN NOU CONGRES EXTRAORDINAR USL,CARE SA-L RECONFIRME PE CRIN ANTONESCU, CANDIDAT LA LA PRESEDINTIA ROMANIEI!

3 ian.

 

Vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Florin Ţurcanu, a declarat, vineri, că va propune în viitoarea şedinţă a Biroului Politic Central al PNL organizarea unui Congres extraordinar al Uniunii Social Liberale (USL) pentru a decide candidatura lui Crin Antonescu la funcţia de preşedinte al României.

 
El a afirmat că toate partidele care compun USL trebuie să ia astfel o decizie imediată în ceea ce priveşte viitorul acestei structuri politice, dar şi viitorul candidat la Preşedinţie.
 
‘Trebuie să clarificăm lucrurile. Dacă rămânem la guvernare şi în USL, trebuie să facem un congres comun PSD, PNL, PC, UNPR, şi mai validăm sau nu candidatura lui Crin Antonescu. Dacă nu rămânem în USL, ne apucăm de treabă singuri, ne încărcăm bateriile şi vedem cât putem obţine singuri. Ca să rămâi la guvernare, trebuie să ai un congres care să valideze obiectivele USL şi candidatul la prezidenţiale’, a afirmat Ţurcanu, care este şi preşedintele CJ Botoşani şi liderul organizaţiei locale a PNL.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: