PREMIERUL VICTOR PONTA :”AM DISCUTAT CU CRIN ANTONESCU,PANA LA INCEPUTUL SESIUNII PARLAMENTARE,PROBLEMELE DIN TERITORIU TREBUIE REZOLVATE!”

6 ian.

 

 

Premierul Victor Ponta a declarat că a purtat o discuţie cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, concluzia fiind aceea că problemele din teritoriu vor trebui rezolvate până la începutul primei sesiuni parlamentare din anul 2014.

 

 

„Am discutat şi cu domnul Antonescu şi, în perioada următoare, până la începutul sesiunii parlamentare trebuie să rezolvăm toate problemele de colaborare din teritoriu. Pornind de la principiul pe baza căruia s-a construit USL – acela că şi la Ilfov şi la Botoşani sau la Alba, acolo unde e majoritate PNL-PDL, oamenii au votat USL totuşi”, a spus Ponta luni, la finalul şedinţei BPN a partidului, în care preşedintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, a ridicat mai multe probleme cu care se confruntă în colegiul său.

Gabriela Firea, a declarat luni, înainte de începerea şedinţei, că propune un pact de neagresiune între organizaţiile PSD şi PNL din Ilfov, după modelul celui de la Botoşani.

„Voi face solicitarea colegilor din BPN, în special preşedintelui Victor Ponta, de a adresa preşedintelui PNL Ilfov (Marian Petrache – n.r.) azi un document care să exprime un pact de neagresiune la nivelul judeţului pe modelul pactului de neagresiune de la Botoşani, dar care nu a fost semnat de către preşedintele PNL Botoşani, ci doar de către PSD. Vom afla dacă aliaţii liberali mai vor sau nu să fie în cadrul USL”, a spus Firea. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: