EMISARUL USA VICTORIA NUDELMAN-NULAND -BENGHAZI SE AMESTECA IN POLITICA INERNA A UNUI STA EUROPEAN ROMANIA,CARE NU ESTE O COLONIE A USA!

11 ian.

Asistentul pentru afaceri europene și eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland, susține că politicienii nu trebuie să se implice în justiție și a cerut cetățenilor români să lupte cu toate forțele pentru a împiedica politicenii să controleze justiția.

Victoria Nuland consideră că este ”o întâmplare” lispa premierului Victor Ponta tocmai în timpul acestei vizite, dar și-a exprimat credința că premierul va recepționa mesajele așa cum au fost transmise.

”Am fost foarte clari atunci cu privire la schimbările legislative. Am primit asigurari, astăzi, din partea Guvernului cu privire la înţelegerea sa la reacţia internaţională. Dar, e important ca cetăţenii Romaniei sa insiste pe statul de drept şi transparenţă. Nu mă voi amesteca cu procesele interne din această ţară. Am fost informată în legătură cu variantele posibile aici şi nu-mi este clar care este traiectoria aici, este importantă o dezbatere”, a declarat Victoria Nuland.

”După cum ştiţi, premierul a fost primit nu cu mult timp în urmă de vicepreşedintele Biden la Washington, a avut o vizită foarte bună, au fost nişte mesaje foarte clare care au ieşit de pe urma acelei vizite. Este o simplă întâmplare că eu am venit într-o zi când el avea alte obligaţii. Sunt încrezătoare că mesajul pe care l-am transmis ministrului de Externe român va fi clar transmis şi întâlnirea pe care am avut-o astăzi a reprezentat un dialog foarte bun”, a declarat Nuland, la o întâlnire cu jurnalişti români desfăşurată la Ambasada SUA, întrebată dacă a solicitat o întrevedere şi cu premierul român Victor Ponta.

Referitor la cazul Năstase, Nuland s-a abținut de la comentarii, dar a cerut politicenilor să nu încerce aservirea justiției.

Nu voi comenta cazuri invidiuale. Aşa cum mass-media liberă e fundamentală, aşa şi justiţia independetă e esenţială pentru democraţie. E îngrijorător când sunt atacuri la independenţa justiţiei, când politicieni din orice partid decid să provoace indepedenţa justiţiei.Este ceea ce noi urmărim în toate ţările, iar cetăţenii României au luptat enorm pentru o justiţie indepedentă. Le cer tuturor cetăţenilor să lupte pentru a ţine justiţia departe de influenţa politică”, a mai precizat Nuland.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: