BASISTUL ,RAZVAN THEODORESCU ,CUNOSCUT IN ANII ’90 „CAP DE CAUCIUC” PE TIMPUL FSN-ULUI, IL ATACA PE CRIN ANTONESCU,PE CARE „SPERA SA NU-L VADA PRESEDINTE AL ROMANIEI!”

12 ian.

Crin Antonescu a fost din nou ținta criticilor la Antena 3 sâmbătă seara, într-o emisiune moderată de Alessandra Stoicescu, după declarațiile făcute de liberal zilele trecute în cazul Năstase și pe tema viitorului președinte. Cap de afiș în criticile aduse lui Antonescu – moderatoarea însăși și Răzvan Teodorescu, dar și Ecaterina Andronescu.

 

Imagine

 

În timpul dezbaterilor, Răzvan Theodorescu şi-a exprimat dorinţa, sâmbătă, ca şeful liberalilor să nu fie preşedintele României.

„Pe mine mă emoţionează foarte puţin simpaticul preşedinte al Senatului (Crin Antonescu – n.r.), pentru să sper să nu fie niciodată preşedintele României. (…) Aş prefera un preşedinte fără partid, dar susţinut de partid, nu apolitic. Echilibrat”, a spus Răzvan Theodorescu, sâmbătă, la emisiunea Q&A.

În timpul dezbaterilor de la emisiunea cu pricina, Antena 3 a ajuns la concluzia că Antonescu și Băsescu au aceeași viziune despre viitorul președinte, iar Ponta o cu totul altă viziune.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: