PRESEDINTELE SENATULUI CRIN ANTONESCU A TRANSMIS CONDOLEANTE FAMILIEI FOSTULUI PREMIER ARIEL SHARON,DECEDAT SAMBATA!

12 ian.

 

 

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a transmis sâmbătă un mesaj de condoleanţe poporului israelian şi familiei fostului prim-ministru Ariel Sharon, în care îşi exprimă regretul la moartea fostului premier israelian, potrivit unui comunicat remis sâmbătă AGERPRES.

 

 

„În numele Senatului României şi al meu personal, îmi exprim regretul profund pentru dispariţia dintre noi a fostului premier israelian Ariel Sharon. Este un moment trist pentru Israel care pierde astăzi unul dintre fiii săi cei mai de preţ. Ariel Sharon atât prin activitatea sa militară prodigioasă, cât şi de important om politic a contribuit decisiv la transformarea şi consolidarea statului israelian aşa cum este el astăzi. Ca membru al Guvernului, Ariel Sharon a luat decizii radicale în momente de cumpănă pentru care a fost deopotrivă apreciat şi criticat, dar locul său în istorie rămâne incontestabil unul semnificativ. Transmit în încheiere condoleanţe familiei şi poporului israelian pentru pierderea suferită”, a afirmat Crin Atonescu.

Fostul premier israelian Ariel Sharon, care se afla în comă de opt ani în urma unui accident vascular cerebral, a încetat din viaţă sâmbătă, la vârsta de 85 de ani. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: