MINISTRUL DELEGAT PENTRU INVATAMANTUL SUPERIOR MIHNEA COSTOIU,A AVUT O INTALNIRE CU DIRECTORUL OFICIULUI PENTRU STIINTA SI TEHNOLOGIE DE LA CASA ALBA,CONISILERULUI LUI BARACK OBAMA,JOHN HOLDREN!

13 ian.

 

 

Oportunităţile de colaborare în domeniul cercetării între SUA şi România, precum şi posibilităţile de dezvoltare a acestora în cadrul parteneriatului strategic au fost prezentate de ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, în cadrul întâlnirii avute cu directorul Oficiului pentru Ştiinţă şi Tehnologie de la Casa Albă, John Holdren.

 

 

Potrivit unui comunicat remis duminică AGERPRES, s-a convenit ca în perioada următoare să fie demarate o serie de noi proiecte din domeniul cercetării şi schimburilor academice susţinute de reprezentanţii celor două administraţii.

Reuniunea a avut loc în contextul participării delegaţiei române, condusă de ministrul delegat Mihnea Costoiu, la Forumul Internaţional pentru Explorare Spaţială, desfăşurat la Washington, DC.

Ministrul delegat Mihnea Costoiu a început luni o vizită oficială în Statele Unite ale Americii, care se va încheia marţi. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: