PREMIERUL VICTOR PONTA A LUAT IN RAS ACUZATIILE CSM,CARE A DECIS CA DECLARATIILE PREMIERULUI AFECTEAZA INDEPENDENTA JUSTITIEI!,IN REPLICA PREMIERUL PONTA A AFIRMAT CA DECLARATIILE SALE IL VIZEAZA PE TRAIAN BASESCU!

16 ian.

Victor Ponta a luat în râs acuzațiile CSM, care a decis că premierul a afectat independența justiției când a spus că Adrian Năstase este condamnat politic. 

Ponta râde de acuzațiile CSM. Ce aluzie a făcut despre “independență”Întrebat despre acuzațiile care i se aduc, premierul nu a mai făcut declarații care “să aducă atingere justiției” și s-a limitat la aluzii importante. Ținta este Traian Băsescu.

Victor Ponta a declarat, joi: ”Sunt liniştit că justiţia e atât de independentă, că nu poate fi influenţată de nimeni, nici de mine, nici de cel care are cheile justiţiei. Sunt atât de convins, e foarte bine”. Premierul a mai vorbit despre “cheile justiției”, în urmă cu două zile, când a comentat declarațiile înaltului oficial american: “Cred că se referea la domnul Băsescu, care a spus că are cheile Justiţiei, că sună procurori… eu m-am uitat la B1 şi aşa am înţeles”.

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat că afirmațiile nu pot afecta o condamnare și că premierul ar trebui judecat după fapte.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: