REACTIE DURA A JURNALISTULUI DE LA „CATAVENCII”,PATRICK ANDRE DE HILLERIN,MESAJ PENTRU BASESCU:”ESTI O RUSINE,DU-TE DRACULUI!”

17 ian.

Reacție dură a jurnalistului de la “Cațavencii”, Patrick André de Hillerin, după conferința de presă pe care președintele Traian Băsescu a susținut-o, joi, la Palatul Cotroceni. “Ești o rușine. Du-te dracului!” îi transmite jurnalistul președintelui Băsescu, despre care spune că este “o insultă bipedă”.

P.A. de Hillerin, mesaj pentru Băsescu: Ești o rușine. Du-te dracului!După ce președintele Traian Băsescu și-a ieșit din fire în timpul declarației de presă de la Palatul Cotroceni, când un reporter Antena 3 a încercat să-l întrebe pe șefului statului în legătură cu achizițiile în România ale unei subsidiare a companiei Gazprom, legalizate de notarul Ioana Băsescu, iată ce a scris jurnalistul Patrick André de Hillerin pe pagina sa de socializare:

“Traiane, mă insulți pe mine și-mi insulți întreaga familie pretinzând că ești președinte de țară. Orice țară, dar mai ales asta, în care trăiesc și pe care, în felul meu, o iubesc.

Ești, tu însuți, o insultă umblătoare. O insultă bipedă, câteodată, o insultă pe care o mai calcă pe degetele de la mână chelnerii.

Ești o rușine pentru orice funcție într-un stat democratic.

Reprezinți tot ceea ce este mai rău în administrația publică.

Ești un jeg. Ești cea mai joasă treaptă pe care poate ajunge un politician. Chiar și un politician.

Ai distrus cam tot ce se putea distruge. Ne-ai răpit serenitatea vieții publice. Ai distrus discursul public la nivelul unei întregi țări. Ești o rușine.

Du-te dracului! Da’ du-te mai repede, fugi!”

2 răspunsuri to “REACTIE DURA A JURNALISTULUI DE LA „CATAVENCII”,PATRICK ANDRE DE HILLERIN,MESAJ PENTRU BASESCU:”ESTI O RUSINE,DU-TE DRACULUI!””

  1. chircutz 31 ianuarie 2014 la 4:54 pm #

    Subscriu întru totul! Nu-i aşa că astăzi, în România, orice bembeluc cu bani şi gură mare poate ajunge fluierând preşedinte de ţară? Orice asemănare cu realitatea nu este deloc întâmplătoare! Acesta este unul dintre motivele pentru care eu sunt monarhist! Un rege, un monarh este născut, crescut şi educat pentru as deveni conducător de Ţară şi cel puţin aş fi sigur că nu-mi va roşi obrazul de ruşine de fiecare dată când ar deschide gura. De altfel, pentru mine, forma de guvernământ a României este ilegală şi eu nu o recunosc! Şi cum să meargă treburile bine într-o ţară în care chiar forma sa de guvernământ este ilegală? La fel este şi preşdinţia lui Băsescu! Nimic nu mă mai miră la poporul meu! Dacă părerea lui Bismark I – „Românii nu sunt o naţiune, ei sunt o profesie!” – nu prea avea acoperire la vremea când a spus-o, astăzi ea este perfect valabilă. Ce popor ar alege să fie condus de un criminal? poporul român a făcut-o şi, culmea, nu doar o dată! Cum care criminal? Ion Iliescu – bineînţeles, primul vinovat pentru halul în care a ajuns ţara asta!

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: