JURNALISTUL IONUT CRISTACHE CARE A DETERMINAT IESIREA NERVOASA A LUI BASESCU:” CONSILIERII SAI INCERCAU SA MA INDEPARTEZE DE LA MICROFON!”

18 ian.

 

Prezent în studioul emisiunii „100 de minute”, Ionuţ Cristache, jurnalistul Antenei 3 care a determinat ieşirea nervoasă a preşedintelui Traian Băsescu la declaraţia de presă de joi, a povestit despre ceea ce s-a întâmplat şi nu s-a văzut la televizor.

„Nu ştiu cât mi s-a tăiat microfonul, în ce moment, pentru că eu purtam în continuare un dialog. L-am continuat şi după ce am plecat de la microfon”, a spus Ionuţ Cristache.

Jurnalistul a recunoscut că niciodată până acum nu a mai avut parte de un asemenea tratament la Palatul Cotroceni: „Este prima dată când mă duc la microfon şi începe să mă atace înainte să pot adresa o întrebare”.

„Când l-am văzut izbucnind în asemenea hal, mi-am dat seama că singura soluţie este să-mi păstrez eu calmul în această situaţie. Ce-ar fi fost să încep să mă bălăcăresc cu preşedintele?”, a adăugat Ionuţ Cristache.

„Eu mă întrebam de ce nu reacţionează consilierii. În schimb, lucru care nu s-a văzut la televizor, ei erau în picioare şi încercau să mă îndepărteze pe mine de la microfon. Ei erau revoltaţi de reacţia mea, în loc să se revolte la reacţia preşedintelui”, a încheiat jurnalistul Antenei 3.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: