CONZILIERUL PREZIDENTIAL SEBASTIAN LAZAROIU”ALBA CA ZAPADA”,DAR „NEGRU IN CERU’GURII”SI SCENARITA DI’COTROSENI: ” TRAIAN BASESCU,SUSPENDAT IN PARLAMENT PENTRU INALTA TRADARE!”

20 ian.

Scandalul Ioana Basescu-Gazprom face parte dintr-un plan USL de a-l suspenda din nou pe Traian Basescu, spune consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.

Potrivit acestuia, majoritatea parlamentara intentioneaza sa-l puna pe seful statului sub acuzare sub pretextul ca ar fi “omul rusilor”.

 

“Stiu, o sa ziceti ca asa ceva suna a SF. Dar mintile voastre nu stau sub imperiul fricii de inchisoare”, a scris acesta pe Facebook.

“Si nici Occidentul nu o sa zica nimic, pentru ca, desigur, e o sanctiune pe care Parlamentul o da rusilor”, a mai scris.consilierul prezidential.

Iata ce prevede Constitutia la art.96, referitor la punerea sub acuzare a sefului statului:

(1) Camera Deputaţilor şi Senatul, în şedinţă comună, cu votul a cel puţin două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor, pot hotărî punerea sub acuzare a Preşedintelui României pentru înaltă trădare.

(2) Propunerea de punere sub acuzare poate fi iniţiată de majoritatea deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui României pentru a putea da explicaţii cu privire la faptele ce i se impută.

(3) De la data punerii sub acuzare şi până la data demiterii Preşedintele este suspendat de drept.

(4) Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Preşedintele este demis de drept la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: