DISPARUT DE APROAPE UN AN DE ZILE DIN ROMANIA,OMUL DE AFACERI ELAN SCHWARTZENBERG,PREZENT IN DELEGATIA LUI TRAIAN BASESCU IN TIMPUL VIZITEI IN ISRAEL?!

20 ian.

Dispărut de aproape un an din România, omul de afaceri, Elan  Schwartzenberg, a apărut în preajma  delegației lui Traian Băsescu în timpul vizitei din Israel. Implicat într-un scandal financiar, Elan Schwartzenberg a fost citat în ultima vreme de mai multe ori la DNA, fără ca acesta să se prezinte. De asemenea, de dispariția fostului șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, respectiv Codruț Marta, nu ar fi străin Elan Schwartzenberg.

 Elan Schwartzenberg, apariţie surpriză în delegația lui Băsescu în IsraelPotrivit gandul.info,  omul de afaceri Elan Schwartzenberg a venit să se întâlnească cu Băsescu, iniţial la mormântul lui Theodor Herzl din Cimitirul Eroilor unde trebuia să se depună o coroană de flori, însă cum programul s-a schimbat în ultimul moment a plecat spre memorialul Yad Vashem a cărui vizită şeful statului o are în program.  Schwartzenberg a refuzat să explice motivele prezenţei sale, precizează sursa citată.

 Surse din delegaţie i-au confirmat prezenţa neinclusă în niciun program, susţinând că nu ar fi reuşit să se întâlnească cu preşedintele, care însă a întârziat câteva minute la Yad Vashem.

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg, implicat într-un scandal financiar de proporţii, a fost chemat de mai multe ori la audieri la DNA, dar nu s-a prezentat.

Potrivit unor sure judiciare, anchetatorii au demarat o activitate în colaborare cu poliţiile din mai multe state europene pentru a trimite aceste citaţii şi în străinătate. Dacă Elan Schwartzenberg nu se va prezenta la audieri, el va fi adus cu mandat şi riscă chiar emiterea pe numelui său a unui mandat de reţinere.

 Omul de afaceri Elan Schwartzenberg este cercetat într-un dosar privind preluarea companiei Realitatea Media. În acest dosar mai sunt cercetate şi alte persoane, atât din conducerea Realitatea Media, cât şi din conducerea firmei care a preluat această companie.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: