LIDERUL LIBERAL CRIN ANTONESCU DESPRE CONDAMNAREA CU SUSPENDARE A LUI TUDOR CHIUARIU: „ACESTA NU MAI POATE RAMANE PRESEDINTELE COMISIEI JURIDICE DIN SENAT!”

25 ian.

Tudor Chiuariu nu poate rămâne preşedintele Comisiei Juridice a Senatului, după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare, susţine preşedintele PNL, Crin Antonescu. Acesta a anunţat că situaţia va fi discutată săptămâna viitoare de conducerea partidului.

Ieri, Curtea Supremă l-a condamnat definitiv pe fostul ministru al Justiţiei, Tudor Chiuariu la trei ani şi şase luni de închisoare cu suspendare în Dosarul Poşta Română.
„În funcţie de preşedinte al Comisiei Juridice nu va putea rămâne. Este o opinie strict personală pentru că o aemenea decizie se ia la nivelul conducerii partidului”, a declarat Crin Antonescu.
 
„Funcţiile de conducere în Parlament sunt decizii ale partidului, mandatul de parlamentar nu este dat de noi , este dat de cetăţeni şi dacă legea îi dă dreptul să îl păstreze, evident îl va păstra”, a adăugat președintele PNL.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: