PRIM-VICEPRESEDINTELE PD-L ,CATALIN PREDOIU A ANUNTAT SAMBATA LA SIBIU,INTR-O CONFERINTA DE PRESA CA PW 1 FEBRUARIE,LA BRASOV,SE VA DISCUTA DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE!

26 ian.

 

 

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a anunţat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu, că pe 1 februarie, la Braşov, se va discuta despre alegerile europarlamentare, arătând că democrat-liberalii sunt „relativ optimişti” în ceea ce priveşte scorul pe care ar putea să-l obţină la acest scrutin.

 

 

„Pot să vă spun că vom avea pe 1 februarie, la Braşov, o discuţie pe acest subiect. Nu pot să vă confirm o listă sau alta, pentru că este o decizie care va reieşi din dezbaterile din partid”, a spus Cătălin Predoiu.

Întrebat de corespondentul AGERPRES, Cătălin Predoiu nu a putut preciza ce scor şi-a propus PDL la europarlamentare.

„Sunt alegeri care vor determina politica românească în următoarele luni şi ani. Noi ne-am propus o performanţă bună. Nu vreau să pronunţ aici o cifră. (…) Noi suntem relativ optimişti. Sondajele pe care le avem în ultima perioadă ne arată că ne-am continuat această creştere şi vrem să ţinem în continuare partidul mobilizat”, a explicat Cătălin Predoiu.

Acesta consideră că ar fi normal ca un tânăr din partid să se afle pe un loc eligibil pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare.

„Mie, personal, mi s-ar părea normal, dar repet, este o decizie care se ia într-un for mai larg”, a spus Cătălin Predoiu.

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, vicepreşedintele partidului Raluca Turcan, europarlamentarul Marian Jean Marinescu vor participa sâmbătă, în staţiunea montană Păltiniş (judeţul Sibiu), la şedinţa Colegiului Director Naţional al Organizaţiei de Tineret a PDL. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: