ALT JURNALIST BASIST ,EMIL HUREZEANU „SE LEAPADA”DE TRAIAN BASESCU : „PACAT CA IN TIMPUL DISCURSULUI DE LA BERLIN SALA ERA GOALA!”

1 feb.

 

Emil Hurezeanu a apreciat că, deși la conferința de presă pe care a susținut-o Traian Băsescu în vizita sa oficială în Germania nu au asistat decât un număr mic de reporteri, efectele de presă pe care le-a creat discursul președintelui României au fost importante, potrivit digi24.ro.

„Foarte interesant discursul. Păcat că sala era goală, dar efectele de presă au fost importante. Au venit două, trei persoane care fac articole mari, de reporter, de relatare, dar şi de interpretare, cum se întâmplă în presa germană unde informaţia nu este pur şi simplu relatată, ci există şi o opinie. A apărut pe net în această seară un articol de patru pagini despre discursul lui Traian Băsescu pe site-ul Die Welt, ziar conservator (…) Este unul dintre cele mai dinamice şi mai influente ziare la dreapta asumată”, a afirmat Emil Hurezeanu în emisiunea „Jurnalul de seară” de la Digi24.

Potrivit acestuia, articolul cu titlul „România a intrat în Uniunea Europeană cu romi cu tot” este o pledoarie pentru nuanţe şi raţionalizare a discursului german şi occidental, dar mai ales din ţările nou primitoare de imigranţi români şi bulgari, mulţi dintre ei romi.

„De obicei preşedinţii, cancelarii, alţi regi, regine când vin în vizită oficială la Berlin nu se bucură la câteva ore de o astfel de reflectare, pentru că problema interesează în Germania”, a mai spus jurnalistul.

Emil Hurezeanu a atras atenția că la finalul articolului apare un grafic care evidențiază faptul că, în ultimii 20 de ani, din toți imigranții care au ajuns în Germania, cel mai mare procent de studii superioare este al imigranților români, de peste 25%.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: