LIDERUL LIBERAL CRIN ANTONESCU,CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN 2014,VA AVEA DE INFRUNTAT UN „INAMIC”SUSTINUT DE INTAIUL PENAL AL ROMANIEI TRAIAN BASESCU!

4 feb.

 

 

 

 

Crin Antonescu are de infruntat un nou adversar la alegerile prezidentiale, dupa ce Traian Basescu se misca cu pasi repezi spre dezvoltarea unui partid de dreapta care sa ia fata PDL-ului.

Proiectul de unificare a dreptei devine din ce in ce mai greu de atins iar liberalii par a se fi pozitionat destul de clar in ceea ce-l priveste pe seful PNL.
 
Cu PNL-ul divizat in tabere de pro-Antonescu, contra-Antonescu si apropiati ai lui Ponta, liderul liberal se vede in apropierea alegerilor prezidentiale cu tot mai slabe sanse privind o sustinere unanima din partea coalitiei din care face parte.
Electoratul de dreapta nu se mai regaseste in PNL, dupa ce USL a anuntat pana astazi numai masuri socialiste, iar una dintre putinele propuneri de dreapta, reducerea CAS, e destul de departe de a se realiza.
 
PDL-istii „basescofili” s-au organizat si infiintat PMP, al carui lider absolut va fi floarea politicii romanesti condusa din umbra de presedintele al carui mandat se scurge usor.
 
Catalizatorul succesului PMP a fost traseismul politic al unor parlamentari prin care Basescu poate juca- desi la un nivel redus- in Parlament. (PMP depune doua motiuni simple impotriva lui Mircea Dusa si a Ramonei Manescu)
 
Desi par a fi lipsite de importanta aceste mici actiuni, ele demonstreaza concret ca Basescu stie sa faca opozitie. Nu mare va fi mirarea atunci cand PMP va lovi in plin. Traian Basescu e un om politic cu o experienta deosebita, cel putin in zona jocului politic.
 
Asadar, Antonescu are de infruntat un inamic sustinut de Basescu, adica un adversar demn de luat in seama- adeversari deja avea, dar Catalin Predoiu valoreaza cat un candidat din partea PPDD-istilor , daca ar mai fi existat, iar Mihai Razvan Ungureanu cara dupa el povara parfumurilor si a cremelor scumpe.
 
Jocul alegerilor prezidentiale se va dovedi extrem de interesant, odata ce Udrea ii face avansuri politice lui Antonescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: