LIDERUL LIBERAL CRIN ANTONESCU CONTESTAT IN PROPRIUL SAU PARTID,INCERCAND SA INDEPARTEZE MINISTRII LIBERALI CARE AU PUS PICIORUL IN PRAG ,ISI REVARSA FURIA”BUNULUI- SIMT”,ASUPRA JURNALISTILOR!

6 feb.

 

 

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, susţine că deciziile care se vor lua vineri, la Delegaţia Permanentă a partidului, vor fi transmise premierului dacă acestea au legătură cu Guvernul.

 

 

„Văd o mare agitaţie jurnalistică fără precedent, pe care pot să o înţeleg până la un punct, în legătură cu care doresc să fac câteva precizări: în PNL nu este niciun fel de bătălie, de agitaţie, de conflict. PNL, ca toate celelalte partide, presupun, se organizează la începutul unui an extrem de important din toate punctele de vedere, inclusiv electoral. Avem o Delegaţie Permanentă care va avea loc mâine, Biroul Politic şi Delegaţie Permanentă, în care se vor discuta foarte multe lucruri, de la activitatea miniştrilor, până la perspectivele, obiectivele şi, acolo unde este cazul, mutările pentru perioada următoare. Vom discuta, vom lua decizii în această privinţă fără niciun fel de război. Toată lumea în PNL are aceleaşi obiective, acelaşi program, suntem o echipă care are poziţii prin anumiţi reprezentanţi ai ei în Guvern, o anumită pondere în Parlament, o reprezentare la nivelul USL. Toate aceste lucruri trebuie armonizate adăugând şi măsurile de organizare care se vor lua pentru alegerile europarlamentare. Se vor lua decizii mâine”, a declarat Antonescu, joi, la Palatul Parlamentului, la finalul întrevederii cu premierul Victor Ponta.
El a subliniat că deciziile care se vor lua vineri, în măsura în care ele vor privi Guvernul, vor fi comunicate premierului Ponta.
Antonescu a mai spus că l-a informat pe premier despre „cum se conturează lucrurile”, adăugând că „dacă vor fi schimbări, premierul este şi va fi pus la curent”.
„Deciziile, în măsura în care vor privi Guvernul, cel puţin una, anume succesorul domnului Stroe la Ministerul de Interne, vor fi comunicate premierului. Am avut deja, cum aţi putut constata, o discuţie cu domnia sa (Victor Ponta n.r.) pentru că va fi plecat mâine la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci, Rusia, şi l-am informat, i-am adus la cunoştinţă cam cum se conturează lucrurile. Deciziile vor fi luate în forul partidului mâine. Premierul, dacă vor fi schimbări, va fi pus la curent”, a arătat preşedintele PNL. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: