LIDERUL PNL,CRIN ANTONESCU”VORBESTE DE UNUL SINGUR” : „NU ESTE DE DISCUTAT UN TRANSFER AL MINISTERULUI DE INTERNE CATRE PSD!”

11 feb.

 

 

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că social-democraţii nu au propus ca Ministerul de Interne să le revină, punctând însă că o astfel de idee nu este de discutat.

 

 

„Nu ştiu. Nu ne-au propus aşa ceva. Nu este de discutat aşa ceva. Nu are nicio legătură”, a spus Antonescu, la România Tv, întrebat dacă PSD doreşte Internele. Anterior, preşedintele PNL afirmase, la un alt post de televiziune, că în negocierile de luni din interiorul USL, Victor Ponta i-a dat de înţeles că PSD ar dori Ministerul de Interne.

Preşedintele PNL a mai spus, la România Tv, că la întâlnirea liderilor USL nu s-a discutat despre o reaşezare a portofoliilor.

„Am stabilit ca mâine (n.r. marţi) să facem o discuţie despre o restructurare a formulei guvernamentale. Poate că şi alte formaţiuni, poate că şi PC, UNPR, PSD doresc să facă eventuale schimbări, să vină cu toate să le discutăm şi să vedem ce acord facem pentru ca apoi să votăm într-o nouă formulă în Parlament”, a afirmat Antonescu.

El a mai spus că nu este niciun „meci” între Klaus Iohannis şi Gabriel Oprea în ceea ce priveşte atribuţiile de vicepremieri.

„Avem o problemă procedurală (n.r. numirea lui Iohannis vicepremier şi ministru de Interne) pe care o rezolvăm mergând în Parlament şi că tot mergem în Parlament am pregătit pentru mâine o discuţie în care de exemplu o altă parte componentă a acestei alianţe să vină să propună ministrul pentru Mediu, pentru Ape şi Păduri este delegat cu structura pe lângă Mediu, hai să fie ministru plin sau ministrul Energiei pe lângă cel al Economiei”, a adăugat liderul PNL.

Crin Antonescu a precizat că în situaţia în care noua structură a Guvernului nu ar trece de Parlament, Executivul va rămâne în formula din prezent.

„Povestea cu instabilitatea este chiar neserioasă. Nu este nicio instabilitate, instabilitate înseamnă când nu reuşeşti să dai un Guvern, să faci o majoritate sau când acea majoritate cade din două în două săptămâni”, a mai spus el. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: