PUPAZA LUI TRAIAN BASESCU, CRIN ANTONESCU LA COMANDA CUCULUI DE LA COTROCENI SE VA INTALNI CU LIDERII ARIPII PNL ANTONESCU ,DUMINICA , PENTRU A IESI DE LA GUVERNARE!,RUSINE CRINE!

16 feb.

Liderii liberali se vor întruni duminică într-o ședință de urgență pentru a decide dacă vor ieși de la guvernare, în contextul în care nici PNL, nici PSD nu cedează în privința propunerilor de schimbare a structurii Executivului, informează România TV .

 

Imagine

 

Președintele liberalilor,-ARIPA ANTONESCU, Crin Antonescu, se va întâlni, duminică după-amiază, la sediul partidului, cu lideri de filiale care îi sunt apropiați, pentru a discuta ce soluții are PNL în acest moment și dacă se impune sau nu ieșirea de la guvernare. Nu au fost chemați toți membrii BIroului Politic Național, acesta urmând să se întrunească numai dacă va fi cazul. Sunt discuții informale cu apropiați ai săi pentru a vedea care este soluția la criza din USL. Potrivit unor informații, lIberalii au decis să meargă în continuare pe această poziție de forță, să-și menține cererile privind restructurarea Executivului: Klaus Iohannis să devină vicepremier și ministru de interne și ceilalți miniștrii sunt numiți în funcții, iar PC nu primește o funcție de vicepremier, ori ei vor lua mandat de la partid pentru a ieși de la guvernare.

Negocierile din USL sunt blocate, pentru că nici PSD, și mai departe USD, nu renunță la restructurarea guvernului propusă de ei. O discuție între PSD și PNL care să rezolve această situație tensionată ar urma să aibă loc numai dacă liberalii o vor cere.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: