PRESEDINTELE DE ONOARE AL PNL, MIRCEA IONESCU -QUINTUS,FOST DETINUT POLITIC SI ATACAT IERI CU DURITATE DE NOMENCLATURISTUL COMUNIST TRAIAN BASESCU,LA B1 TV, CU INTELEPCIUNEA CARE IL CARACTERIZEAZA,A TRECUT PESTE FAPTUL CA ACTUAL LIDER CRIN ANTONESCU NU L-A APARAT CU TOATE CA A APARUT IERI LA EMISIUNEA LUI TURCESCU LA B1 TV A DECLARAT CU TALC : ” AR FI O MARE GRESEALA IESIREA PNL DE LA GUVERNARE,CARACTERIZAND SITUATIA DIN USL DREPT „O CRIZA DE ORGOLII!”

18 feb.

Presedintele de onoare a PNL ,Mircea Ionescu -Quintus: Ar fi o mare greşeală ieşirea PNL de la guvernare.

 
quintus

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, consideră că ieşirea PNL de la guvernare ar fi “o greşeală” şi cataloghează situaţia din USL drept “o criză de orgolii”.

“Ar fi o greşeală pentru partid, pentru ţară şi pentru interesele societăţii să rupem acest guvern care a început să lucreze cum trebuie. (…) Conducerea celor două partide este asigurată foarte bine de oameni tineri, care ar trebui să facă apel şi la oameni cu mai multă experienţă. Nu este bine pentru nimeni, decât pentru adversarii ţării noastre, să se rupă acest guvern şi această coaliţie”, a declarat Mircea Ionescu Quintus, pentru corespondentul Mediafax.

Întrebat ce părere are despre propunerea senatorului Sorin Ilieșiu privind schimbarea conducerii PNL, Quintus s-a declarat împotriva oricăror ieşiri publice de acest fel: “Sunt de principiu împotriva oricăror declaraţii care se fac în afara partidului. De aceea avem organisme, acolo ne spunem tot ce credem, şi bine, şi rău, despre partid, nu în presă”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: