BA,CRINE MINTI PRECUM MENTORUL TAU BASESCU,CHIULAU AI FOST LA FACULTATE SI IN FAMILIE,IN PARLAMENT,CU OCHII TAI DE PESTE MINCINOS,PRIN „MESAJUL ANTI-BASESCU „AI PACALIT PNL-UL CAND TE-O ALES PRESEDINTE,SI ELECTORATUL CARE A VOTAT USL,DACA PNL ERA SINGUR DACA TRECEA PRAGUL DE 5 %,IAR ACUM LA COMANDA MENTORULUI TAU MINTI,INJURI CU „BUN SIMT”,PE CEI CARE TI-AU FOST ALATURI,TU TREPADUSULE CRIN SI BESTIA UMANA BASESCU ATI DISTRUS USL!,DAR TU SI BASESCU NU AI DUMNEZEU!

23 feb.

 

 

Opţiunea de a rupe USL e o decizie a lui Victor Ponta, a declarat, duminică, la Pro Tv, preşedintele liberal, Crin Antonescu, potrivit căruia PSD nu şi-a ţinut angajamentele asumate faţă de PNL, nici în privinţa susţinerii sale la prezidenţiale, nici în ceea ce priveşte justiţia şi politicile economice.

 

 

„Evaluarea noastră, a celor din PNL, e că opţiunea de a pune capăt USL (…) e o decizie a lui Victor Ponta şi a PSD”, a spus liderul PNL, în emisiunea „După 20 de ani”.

El consideră că PSD nu doreşte să îl susţină la preşedinţie ca şi candidat USL.

”Am avut o înţelegere pentru susţinerea unui candidat comun la Preşedinţie, în persoana mea. PSD a ajuns în situaţia în care nu mai are timp să se prefacă, şi ca atare trebuie să acţioneze, nu doreşte, nu îşi permite, nu vrea să ţină acest angajament politic. PSD, domnul Ponta, grupurile din jurul său, de un an de zile cel puţin, dau semne şi acţionează cu hotărâre, concret, împotriva angajamentului de a susţine un candidat comun în persoana mea”, a spus Crin Antonescu.

Totodată, Antonescu acuză PSD că nu a respectat înţelegerea privind independenţa justiţiei.

”Am avut angajamentul şi viziunea asupra justiţiei, de a avea o justiţie independentă, în sensul a ceea ce era de scos de sub influenţa politică a lui Traian Băsescu, clară, cum a fost în aceşti ani, dar nu de a o duce sub influenţa altora. Iată iar o divergenţă majoră”, a mai spus Antonescu.

El s-a declarat nemulţumit şi de felul în care programele economice ale liberalilor au fost puse în practică de Guvernul Ponta.

”Am avut câteva puncte clare de program economic, în legătură cu care noi am considerat şi considerăm că trebuie să ne grăbim, domnul Ponta, cei din PSD, fără a le respinge, consideră că trebuie să le mai amâne sau să nu le abordeze cu prioritatea cu care credem noi că trebuie să le abordeze.(…) Sunt măsuri care au fost întârziate, sunt măsuri care ar trebui luate mai repede. Sunt măsuri care trebuiau negociate mai rapid şi apăsat inclusiv cu FMI. În această privinţă nu fac un atac la domnul Victor Ponta, care a discutat, principalul său coleg în negocierile cu FMI a fost ministrul Finanţelor care este un liberal”, a precizat Antonescu.

El a afirmat că a avut cu unii dintre miniştrii liberali o comunicare „mai lacunară” şi că au fost decizii importante care nu au fost discutate deloc în cadrul PNL.

AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: