CRIN ANTONESCU „CEL CU BUN SIMT”,JIGNESTE DIN NOU LA EMISIUNEA „DUPA 20 DE ANI „,NU PSD SI PNL,DAR SI ELECTORATUL USL: „PSD E PREA LENT PENTRU PNL PE MASURILE ECONOMICE!”

23 feb.

Crin Antonescu: PSD e prea lent pentru PNL pe măsurile economice

 
crin antonescu black

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, ca in ceea ce priveste componenta economica a guvernarii, este o diferenta de viteza intre PNL si PSD, acesta fiind unul din motivele majore pentru ruperea USL.

Crin Antonescu a explicat faptul ca PNL are impresia ca PSD a impus o “anumita stagnare” a mediului privat, a stimularii anteprenorilor si cresterea economica anuntata de Ponta nu rezolva aceste probleme. “Eu vorbesc de o diferenta de viteza”, a spus Crin Antonescu la emisiunea ;Dupa 20 de ani’ de la Pro TV.

“Sunt masuri care trebuiau negociate mai rapid si mai apasat cu FMI”, a mai declarat liderul PNL. “Am avut cateva puncte de program economic in care noi consideram ca trebuie sa ne grabim, iar PSD vrea sa le mai amane”, a mai spus acesta.

“PSD, fără a le respinge, consideră că trebuie să le mai amâne sau să nu le abordeze cu prioritatea cu care credem noi că trebuie să le abordeze. Am vorbit de o diferenţă de priorităţi, de o diferenţă de viteză”, a declarat Crin Antonescu.

“Sunt măsuri care au fost întârziate, sunt măsuri care ar trebui luate mai repede. Sunt măsuri care trebuiau negociate mai rapid şi apăsat inclusiv cu FMI”, a mai declarat Crin Antonescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: