CALIN POPESCU TARICEANU ,UN LIBERAL AUTENTIC SI ANALIZA POLITICA „DE CE ALEARGA ANTONESCU DUPA VOTURILE LUI BASESCU!”

28 feb.

Analiza lui Tăriceanu: de ce aleargă Antonescu după voturile lui Băsescu

 
antonescu

Călin Popescu Tăriceanu face o analiză pe baza experienței sale din PNL și susține că Antonescu nu mai are nicio altă variantă, acum, decât aceea de a alerga la Cotroceni, pentru a căuta sprijin la Traian Băsescu. Tăriceanu susține că ”Antonescu are nevoie ca de apă de aceste voturi, după ce i-a înjurat zi de zi pe cei din PSD”. 

”După ce îi înjuri toată ziua pe niște oameni este foarte greu să le ceri votul acum. În final nu va avea cum să ocolească voturile lui Traian Băsescu și ale partidului său, Mișcarea Populară. Eu nu pot să accept că mergem să dăm mâna, din nou, cu Traian Băsescu cel care a făcut toate eforturile să distrugă PNL, sunt oameni care și-au pierdut funcții ministeriale, care au fost trimiși în fața DNA, achitați după aceea, dar care șia-u ratat cariera politică din cauza lui Traian Băsescu. Observ că Antonescu nu are nicio tresărire din cauza acestei situații”, a declarat Tăriceanu.

Acesta susține că Antonescu este dispus să facă orice sacrificiu, chiar și compromisul de a distruge PNL, pentru a-și îndeplini visul de a ajunge președinte al României,  însă îl avertizează pe Antonescu că nu ar fi primul care ar fi trădat de Traian Băsescu.

Tăriceanu consideră că Traian Băsescu și electoratul care îi mai este încă fidel reprezintă unica șansă a lui Antonescu, pentru că cei din PSD nu doar că nu-l vor mai susține, dar vor fi și înverșunați împotriva lui, după ce a jignit partidul și liderii săi, în special pe Victor Ponta.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: