CRIN „PORUMBACU” O SCAPAT „PORUMBELUL”DIN GURA: „KLAUS WERNER JOHANNIS NU ESTE DOAR ETNIC GERMAN DAR ARE SI CETATENIE GERMANA!”

28 feb.

 

Crin Porumbacu a scăpat porumbelul: Klaus Werner Iohannis, care se vrea premier sau preşedinte al României, are şi cetăţenie germană!

 

Imagine

 

 

   Lui Crin Antonescu i-a scăpat, în data de 23 februarie a.c., la  emisiunea „După 20 de ani” a unei televiziuni private, o afirmaţie foarte gravă: „(…) câtă vreme şi Traian Băsescu vorbeşte despre faptul că, în condiţiile în care nu intrăm în Schengen din cauză că nu vrea Germania, prezenţa unui om, nu doar etnic german, ci şi cu cetăţenie germană, cum este Klaus Iohannis (…)” (http://www.romaniatv.net/crin-antonescu-arunca-in-aer-usl-mai-devreme-sau-mai-tarziu-klaus-iohannis-va-fi-premier-in-locul-lui-ponta_128519.html#ixzz2u8L8UnT0) Mai clar decât atât nu se poate: Klaus Werner Iohannis are cetăţenie germană! Păi, atunci cum vrea Crin Antonescu ca România să fie condusă de un premier cu cetăţenie germană care este loial statului german? Prin mitul „corectitudinii germane”, transferat asupra sasului corupt Klaus Iohannis, se forţează precedentul Alberto Fujimori, care a fost ales preşedinte în Peru, tot pe considerentul că japonezii sunt mai corecţi decât peruanii! Atât de corect a fost şi ăla, încât a jefuit ţara şi a fugit din Peru în Japonia, în anul 2000, ca să scape de condamnarea pentru fapte de corupţie! În plus, corectitudinea germană a rămas doar o legendă sau basm pentr adormit copiii, din moment ce, în anul 2011, Germania a ocupat locul doi după România păi, se putea altfel? în topul corupţiei şi al fraudării fondurilor europene! (http://www.evz.ro/detalii/stiri/romania-locul-intai-in-topul-celor-mai-multe-fraude-cu-banii-europeni-992980.html)

   Cum poate să fie patriot român cineva cu dublă cetăţenie? În care parte se înclină patriotismul său? În cazul domnului Klaus Iohannis care nu a participat niciodată la sărbătoarea naţională de la 1 Decembrie, deşi ca primar ales de români trebuia să aibă măcar acest minim bun simţ, e clar că nu-l dă afară din casă dragostea pentru România! Până şi comparaţiile umilitoare cu „ţările în care s-a inventat apa caldă” – o expresie şablon folosită permanent de primarul sibian! – denotă dispreţ pentru România, pe care totuşi visează să o conducă, aşa înapoiată cum este. Românii nu sunt primiţi în audienţe de către primarul sibian, fiind trataţi cu superioritate ariană. În schimb, saşii beneficiază de diverse sinecuri pe bani publici. Un exemplu concret este plasarea celor doi fii ai viceprimarului Astrid Cora Fodor (tot de la FDGR) în funcţii publice de conducere, subordonate direct lui Klaus Iohannis (http://www.justitiarul.ro/viceprimarul-sibiului-astrid-fodor-o-dovada-vie-a-balcanizarii-germanilor-din-romania/). Să nu uităm că domnul Iohannis a fost până în februarie 2013, când a trecut cu arme şi bagaje în tabăra liberală, preşedintele FDGR, un fel de UDMR al saşilor şi şvabilor din România. A rămas membru în continuare la această asociaţie care-şi arată interesele şi scopurile în propriul statut, unde se spune la art. 2, a): „promovează interesele specifice ale membrilor săi, care rezultă din apartenenţa lor la minoritatea germană din România, îi protejează şi îi stimulează prin toate măsurile politice, sociale, culturale, economice şi altele, care servesc acestei minorităţi la păstrarea şi dezvoltarea identităţii ei etno-culturale, la promovarea limbii materne”. Este evident că orice membru şi mai ales preşedintele acestui ONG „îi protejează şi îi stimulează prin toate măsurile politice, sociale, culturale, economice şi altele” doar pe etnicii germani, fără să manifeste vreun interes pentru românii majoritari alături de care trăiesc pe aceste meleaguri.

Klaus Iohannis participând la lucrările Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi, alături de Erika Steinbach, preşedinta acestei organizaţii, acuzată de nazism de către polonezi. (Foto: Rainer Lehni)

Klaus Iohannis participând la lucrările Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi, alături de Erika Steinbach, preşedinta acestei organizaţii, acuzată de nazism de către polonezi. (Foto: Rainer Lehni)

     Oare pentru ce a solicitat Klaus Iohannis cetăţenia germană şi cum a primit această cetăţenie, din moment ce nu a locuit nicicând în Germania? Nu se acordă cu mare uşurinţă cetăţenia germană, iar politica dusă de statul german în ceea ce priveşte acordarea cetăţeniei pentru persoanele provenite din România a fost permanent discriminatorie. În timp ce saşii şi şvabii erau obligaţi să-şi păstreze şi cetăţenia română – tocmai în vederea influenţării alegerilor din România şi a unor viitoare revendicări imobiliare! – românii au fost obligaţi să renunţe la cetăţenia română, pentru ei neacceptându-se dubla cetăţenie. Dar, revenim la întrebarea: care a fost scopul obţinerii cetăţeniei germane de către Iohannis?

     Noi ştiam, din anul 2000, că Iohannis Klaus Werner avea cetăţenie germană, conform relatărilor unui sas emigrat în Germania, care trecuse împreună cu Iohannis la frontieră pe culoarul destinat cetăţenilor UE, destinaţia fiind expoziţia de la Hanovra din acel an. Doar că nu aveam dovada. Iată că ne-a oferit-o Crin Antonescu acuma prin ciudata sa declaraţie. Înclinăm să credem că nu a fost o gafă, ci o „scăpare” intenţionată a preşedintelui liberal ca să-i închidă colegului său orice portiţă de acces spre candidatura la preşedinţia României şi să înlăture astfel un concurent din propriul partid! Este clar că românii nu vor vota o persoană cu dublă cetăţenie ca să le fie preşedinte. De fapt, nu s-a mai pomenit nicăieri ca preşedintele unei ţări să aibă şi altă cetăţenie în afară de cea a ţării pe care o conduce! Din păcate pentru Crin Antonescu afirmaţia sa despre cetăţenia germană a camaradului său, strecurată strategic printre laude cosmopolite, a trecut neobservată în faţa unei prese formate în majoritate de neprofesionişti şi ca atare nu a primit atenţia cuvenită în mass-media şi nici un jurnalist nu s-a arătat surprins de dubla cetăţenie a lui Klaus Iohannis. Uite că-i facem noi acest serviciu domnului Crin Antonescu şi ne transformăm în trompeta dânsului.

    Pentru promovarea intereselor etnicilor nemţi, dar mai ales pentru slujirea intereselor Germaniei în România, Klaus Iohannis a fost recompensat de această ţară cu mai multe medalii. Însă cea mai valoroasă decoraţie a primit-o Klaus Iohannis de la Otto Schily, fostul mi­nistru de Interne al Germaniei, în ziua de 11.12.2007. Acesta l-a decorat pe primarul Sibiului, Klaus Werner Ioha­nnis şi pe suc­cesorul său la Ministerul de Interne, Wolfgang Schau­ble, din partea Societăţii Ger­mane! Decoraţia, cea mai înaltă distincţie din Germania, a fost înmânată pentru merite deosebite aduse Germaniei!!! Şi noi care credeam, ca nişte naivi, că Iohannis slujeşte România. Deci, să recapitulăm : cel care tocmai se dorea ministru de Interne al României a fost decorat în anul 2007 alături de ministrul de Interne al Germaniei de la acea vreme „pentru merite deosebite aduse Germaniei”, iar cel care a înmânat distincţiile era fostul ministru de Interne al Germaniei!!!

Klaus Iohannis primind de la Erika Steinbach placheta de onoare din partea Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi.

Klaus Iohannis primind de la Erika Steinbach placheta de onoare din partea Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi. (Foto: Rainer Lehni)

     Poate vă întrebaţi care au fost meritele deosebite pentru care a fost decorat primarul sibian de către statul german? La Sibiu s-au restituit licee, şcoli, grădiniţe, filarmonica şi un cămin de bătrâni către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German de către primarul Klaus Iohannis. Acesta se  afla în conflict de interese, fiind primar şi preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) la vremea respectivă. Retrocedările către FDGR şi Biserica Evanghelică, invocându-se confiscarea acestora de către comunişti, au fost ticăloase şi mincinoase fiindcă acele imobile revendicate nu fuseseră naţionalizate de către ciracii lui Petru Groza şi Gheorghe Gheorghiu-Dej! Ele au a fost confiscate  prin Decretul regelui Mihai din octombrie 1944 prin care acesta a desfiinţat Grupul Etnic German fiindcă era o grupare hitlerista şi le–a confiscat bunurile imobile ca despăgubiri de război. Biserica evanghelică intrase, cu averi cu tot, în Grupul Etnic German din anul 1941 ca să-şi demonstreze loialitatea fanatică faţă de Adolf Hitler şi nazismul promovat de acesta ca politică de stat. Exista documente pentru toate cele afirmate!Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu  din 12 septembrie 1944 , dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai al României. Până când o sa mai fie ascuns adevărul despre jaful imobiliar de miliarde de euro făcut la Sibiu de Iohannis si mafia imobiliara condusă de el? Aceste abuzuri în serviciu şi evidentul conflict de interese au fost şi sunt trecute, în continuare, cu vederea de autorităţile române care stau în genunchi în faţa Germaniei!

Un apropiat al lui Klaus Iohannis, datorită revendicărilor imobiliare, este preşedintele Asociaţiei saşilor transilvăneni din Germania, Bernd Fabritius, care a fost ales în Bundestag anul trecut. În timp ce presa din România trâmbiţa că acest Fabritius este primul român intrat în Bundestag, iată ce spunea cu aroganţă şi superioritate ariană „românul” într-un interviu: „AGERPRES: Dumneavoastră vă simţiţi mai mult român sau mai mult german?; Bernd Fabritius: Eu sunt german din România. Dacă vă referiţi la român, la naţionalitate, eu nu sunt român, eu sunt neamţ. Eu am rădăcini din România, mă simt ca un sas care provine din România.” Acesta are şi el dublă cetăţenie, ca Iohannis, dar locuieşte în Germania şi în mod cert nu va ajunge în veci cancelar al Germaniei sau ministru de Interne pentru simplul motiv că este sas, nu german pur! Nemţii sunt foarte naţionalişti fiindcă ei au voie, doar popoarele mici  şi conduse de trădători nu au dreptul acesta. Apropos de apetitul saşilor pentru nazism şi reanimarea organizaţie hitleriste Grupul Etnic German la Sibiu de către Klaus Iohannis, camaradul acestuia, noul parlamentar german Bernd Fabritus este descendent direct al şefului minorităţii fasciste germane din România, Fritz Fabritius: „Fabritius (wurde – n. a.) am 29. Juni 1935 zum Vorsitzenden der rumäniendeutschen Dachorganisation gewählt, die in Deutsche Volksgemeinschaft in Rumänien umbenannt wurde” (http://de.wikipedia.org/wiki/Fritz_Fabritius)”. Acest B. Fabritius se plimbă la tot felul de întâlniri mai mult ori mai puţin oficiale şi răspândeşte cam aceleaşi „valori” şi cerinţe ca ascendentul său, nefăcând nici măcar efortul de a ascunde mai bine ura şi aerul de mare superioritate faţă de români. Ca să fie cât mai eficient în procesul de îndobitocire şi supunere al românilor, acesta are şi catedră la două facultăţi sibiene.

Foto: Paul Jürgen Porr (finul lui Iohannis, lăsat ca şef la FDGR când naşul a virat spre PNL), Christoph Hammer (Christoph Hammer, primarul din Dinkelsbuhl), Bernd Fabritius(parlamentar şi preşedintele saşilor din Germania), Carmen Georgeta Iohannis(soţia primarului sibian) şi Klaus Iohannis (primar al Sibiului, fost preşedinte FDGR şi actual prim-vicepreşedinte PNL)

Foto:  Paul Jürgen Porr (finul lui Iohannis, lăsat la şefia FDGR când naşul a virat spre PNL), Christoph Hammer (primarul din Dinkelsbuhl), Bernd Fabritius în costum săsesc (parlamentar şi preşedintele saşilor din Germania), Carmen Georgeta Iohannis (soţia primarului sibian) şi Klaus Iohannis (primar al Sibiului, fost preşedinte FDGR şi actual prim-vicepreşedinte PNL)

        Altă prietenă a domnului Klaus Iohannis este Erika Steinbach, preşedinta Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi (sau Uniunea etnicilor germani expulzaţi / Uniunea Izgoniţilor) – Bund der Vertriebenen (BdV)  formată de foşti nazişti sau urmaşi ai acestora din fostele provincii ale Reichului şi din Estul Europei (http://www.dw.de/nazi%C5%9Fti-la-conducerea-primelor-asocia%C5%A3ii-postbelice-ale-germanilor-expulza%C5%A3i/a-16408488) care promovează o politică revizionistă şi de disculpare a Germaniei pentru ororile comise în al Doilea Război Mondial. Aceste demersuri au declanşat un adevărat scandal în Polonia, unde Erika Steinbach este considerată făţiş ca fiind nazistă.

Erika Steinbach în presa poloneză.

Erika Steinbach în presa poloneză.

„Uniunea Izgoniţilor (BdV) reprezintă interesele celor 20 de asociaţii (Landsmannschaften) ale germanilor alungaţi după război din ţările Europei răsăritene. În anul 2008 guvernul federal a sprijinit înfiinţarea Fundaţiei „Refugiere, izgonire şi reconciliere“. Fundaţia a fost criticată mai ales în Cehia şi Polonia, unde s-a afirmat că prin intermediul ei se încearcă o revizuire a istoriei şi prezentarea unilaterală a germanilor ca victime.” (http://www.europalibera.mobi/a/2154488.html) Klaus Iohannis s-a întâlnit cu cele două personaje contestate, Erika Steinbach şi Bernd Fabritus, în septembrie 2010, când a primit, la Berlin, placheta de onoare din partea Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi, cea mai înaltă distincţie pe care o acordă această asociaţie. (http://www.siebenbuerger.de/zeitung/artikel/verband/10373-bund-der-vertriebenen-ehrt-klaus.html)

Bernd Fabritus (parlamentar german şi preşedinte al Asociaţiei saşilor transilvăneni din Germania), Erika Steinbach (preşedinta Uniunii etnicilor germani expulzaţi), Carmen şi Klaus Iohannis. (Foto: Rainer Lehni)

Bernd Fabritus (parlamentar german şi preşedinte al Asociaţiei saşilor transilvăneni din Germania), Erika Steinbach (preşedinta Uniunii etnicilor germani expulzaţi), Carmen şi Klaus Iohannis. (Foto: Rainer Lehni)

După declaraţiile scandaloase din perioada respectivă (septembrie 2010), prin care nega vinovăţia Germaniei în invadare Poloniei, stârnind un scandal diplomatic, Erika Steinbach a demisionat din fruntea Partidului Creştin-Democrat. Aceştia sunt prietenii germani ai lui Klaus Iohannis! Două proverbe româneşti se potrivesc perfect acestor relaţii: „Cine se aseamănă, se adună” şi „A tunat şi i-a adunat.”

      Germania nu a dorit niciodată binele României ! Nemţii ne-au urât şi ne-au considerat trădători pentru întoarcerea armelor din 23 august 1944, uitând că mai întâi ne-au trădat ei prin Dictatul de la Viena (30 august 1940), când au dat ungurilor jumătate din teritoriul Transilvaniei. La fel, germanii ne-au trădat şi prin Pactul Ribbentrop – Molotov (23 august 1939) când s-a pecetluit soarta Basarabiei, care a fost răpită de URSS în iunie 1940! Demn de remarcat este faptul că după căderea „Cortinei de Fier”, doar Germania s-a unificat, deşi se creaseră premisele aparent optime şi pentru reunificarea României cu Basarabia – zisă Republica Moldova – şi revenirea la ceea ce a fost odată România Mare. Mai mult, după fărâmiţarea Iugoslaviei, a venit rândul Cehoslovaciei să se rupă în două. La originea ambelor dezmembrări: Germania!

        Transilvania a intrat, conform pactului secret din 1990 dintre Helmuth Kohl (cancelarul R.F.G.), şi Mihail Gorbaciov (conducătorul U.R.S.S.), în sfera de influenţă a Germaniei, redevenită principală putere în Europa. Nemţii au dorit-o şi o vor în continuare ca parte a Ungariei. Este plata pentru loialitatea dovedită de-a lungul istoriei, când cele două state au fost aliate în toate războaiele, dar şi răzbunarea pentru „trădare” românilor din 23 august 1944. Reamintim că, în 1989, anul prăbuşirii blocului comunist european, Ungaria a fost prima ţară care şi-a deschis frontiera cu Austria pentru a facilita exodul cetăţenilor din R.D.G. spre Germania Federală datorită Acordului Bonn – Budapesta (23-25 august 1989) prin care Ungaria se angaja să deschidă graniţa, iar Germania îi oferea sprijin pentru viitoarele revendicări teritoriale. Primii aşa-zişi „oameni de afaceri germani”, de fapt foşti agenţi STASI (Securitatea est-germană), sosiţi în România imediat după evenimentele din decembrie 1989, deţineau hărţi în care Uniunea Europeană era trasată până la Arcul Carpatic, doar Transilvania fiind luată în calcul, în timp ce Muntenia şi Moldova rămâneau pe dinafară.

       S-a confecţionat o falsă imagine impostorului Klaus Iohannis, care pozează în „neamţ cinstit şi gospodar”, datorită unei prese corupte şi manipulate din toate părţile. Ilie Carabulea, recentul arestat de la Sibiu pentru fapte de corupţie, impunea lăudarea primarului sibian prin clauze în contractele publicitare pe care le aveau firmele lui cu mass-media naţională. La fel şi alţi patroni locali, care făceau afaceri cu Iohannis pe bani publici la Sibiu, impuneau propagandă pe lângă reclama comercială plătită! La  propaganda aceasta deşănţată şi-au adus aportul şi serviciile secrete germane şi româneşti. Ziarişti ca Emil Hurezeanu sau Doru Braia, care lucraseră în Germania la posturi de radio în limba română, controlate de serviciile secrete germane (BND), nu au prididit să-i ridice osanale lui Klaus Iohannis cu mult timp înainte ca acesta să devină notoriu pe scena politică. Până şi inconsecventul Traian Băsescu a spus că, dacă ar ajunge ministru de Interne, „Iohannis e un câştig la JAI” Probabil că a vrut să zică JAF, că jaf a făcut neamţul vopsit la Sibiu, din poziţia lui de şef al mafiei imobiliare locale! Nemţii au pregătit acest sas ca să devină Gauleiterul României. Ca să se nimerească pe calapodul unei ţări corupte şi umile, nici că  se putea găsi o lichea mai potrivită!

     Ieri seară, chiar înaintea „divorţului” dintre PNL şi PSD, aromânul Haşotti a afirmat că Victor Viorel Ponta (Naumovici) are de ales între guvernarea cu ungurii de la UDMR sau să-l numească pe sasul Klaus Werner Iohannis (care are cetăţenie dubla, fiind si cetăţean al statului german) ca prim-vicepremier, aşa cum doreşte lipoveanul Laurenţiu George Crin Antonescu (Antonov). Această declaraţie era dată în timp ce liberalii îl aşteptau pe preşedintele lor să vină de la Viena adjunctul său, prim-vicepreşedintele Klaus Iohannis, ocupă o poziţie la vârf în masoneria austriacă! cu instrucţiuni proaspete. Ne întrebăm cu tristeţe: mai trăim în România, românii mai sunt la ei ţară sau am ajuns nişte sclavi într-o colonie europeană?

                                                                                                                                                                                                                                                                                                       JUSTIŢIARUL

9 răspunsuri sa “CRIN „PORUMBACU” O SCAPAT „PORUMBELUL”DIN GURA: „KLAUS WERNER JOHANNIS NU ESTE DOAR ETNIC GERMAN DAR ARE SI CETATENIE GERMANA!””

 1. Chitu Florin 28 februarie 2014 la 11:25 pm #

  Sincer, cîtind din acest articol ( m-a apucat scarba si n-am rezistat sa-l citesc pana la capat), imi intaresc covingerea ca noi romanii ne meritam soarta de a trai vesnic in mediocritate, ca suntem un neam care nu pretuim valorile si nu suntem toleranti, suntem superficiali in tot ce facem, birfitori, carcotasi, fara cultura civica si mai ales ne place sa distrugem sau, mai bine zis, sa omoram din fasa tot ceea ce merge sau incearca sa mearga bine. Nu-l cunosc pe Johhanis decat din presa, dar modul cum isi permite autorul articolului, un neica nimeni sa arunce cu noroi intr-un om este revoltator. Un singur exemplu, ca mi-e greata sa comentez mai mult: ”Cum poate să fie patriot român cineva cu dublă cetăţenie? În care parte se înclină patriotismul său?” Cum poti sa faci astfel de afirmati? In ce parte s-a inclinat patriotismul lui Carol I? In ce parte se inclina patriotismul lui Raed Arafat etc si in ce parte se inclina patriotismul a marii majoritati a politicienilor de carton care conduc astazi Romania? Efectiv mi-e scaraba!

  Apreciază

 2. Erwin Lucian Bureriu 1 martie 2014 la 7:57 am #

  Nu-i bai, intră la putere ungurii, care au și ei dublă cetățenie. De fapt și basarabenii au așa ceva…

  Apreciază

  • octavpelin 1 martie 2014 la 10:50 am #

   YAP 😦

   Apreciază

   • Erwin Lucian Bureriu 1 martie 2014 la 11:35 am #

    Dragă Tavi, pot să folosesc și eu câte ceva din materialul despre Johannis? M-a cam intrigat în anii trecuți un regiment întreg de neofasciști care mi-au distrus literalmente facebook-ul pe care l-am șters cu ajutorul lui fiul meu. Chestiile astea, dacă sunt adevărate, trebuie făcute cunoscute. Pe Discovery am dat peste niște demonstrații profasciste din SUA din 1933, cu drapel cu zvastică…

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: