FOSTUL PREMIER LIBERAL ,MEMBRU FONDATOR AL PNL DIN 1990 SI PRESEDINTE AL PNL,RASPUNS DUR AVENTURIERULUI CRIN ANTONESCU,LIDER AL PARTIDULUI NATIONAL POPULAR LIBERAL!

28 feb.

Cum răspunde Tăriceanu invitaţiei lui Antonescu de a se întoarce în PNL

 
Calin Popescu Tariceanu

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat vineri la Adevărul Live că nu intenţionează să se întoarcă în PNL, pentru că a devenit un partid „lipsit de toleranţă faţă de libertatea de gândire şi de expresie”.

„Eu am luat o decizie care pentru mine este foarte grea. Mi-am calcat pe inima. Dar atata vreme cat in PNL situatia se deterioreaza, atata vreme cat e lisit de toleranta fata de un lucru fundamental – libertatea de gandire si de expresie, cand Sorin Iliesiu a fost exculs intr-o maiera care nu e demna de un partid democrat sau liberal; eu nu ma mai regasesc intr-un astfel de partid”, a spus Tariceanu.

El a afirmat că Antonescu conduce partidul într-un stil autoritar, iar multor membrii le este teamă să nu îşi piardă funcţiile.

„In partidele moderne nu sunt blamati cei care vorbesc impotriva liniei oficiale de partid. A existat un fel de degradare a unora dintre colegi, de aceea n-am sa revin asupra acestei hotarari”, a explicat Tăriceanu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: