GUVERNATORUL ROMANIEI,TRAIAN BASESCU SI PLANGEREA PENALA IMPOTRIVA PREMIERUL VICTOR PONTA SAU CUM UN BOLNAV MINTAL DIN FRUTEA STATULUI DEMIS DE 7,4 MILIOANE DE ROMANI ,ISI BATE JOC E EI SI VREA SA ARUNCE ROMANIA IN HAOS PENTRU A-SI SCAPAPIELEA!

3 mart.

 

 

Preşedintele Traian Băsescu susţine că se gândeşte la o plângere penală împotriva premierului Victor Ponta, însă afirmă că are reţineri cu privire la momentul când să facă acest demers.

 

 

Foto:

„Nu în asta stăm. Sigur că un asemenea premier trebuie să aibă o plângere penală şi să răspundă în faţa legii pentru modul abuziv în care guvernează. Însă, şi eu am reţinerile mele asupra momentului când să o fac, pentru că, totuşi, cred că am fi fără precedent în UE – preşedintele îl dă în judecată pe premier. Şi, poate, mă gândesc, aşa, către sfârşitul mandatului”, a spus Băsescu, duminică, la B1 TV, întrebat cu privire la plângerea penală împotriva premierului, despre care vorbea recent.
Preşedintele Traian Băsescu declara în urmă cu câteva săptămâni că a cerut unor jurişti să analizeze dacă premierul Victor Ponta ar putea răspunde în faţa legii pentru unele decizii, menţionând că este foarte posibil să depună plângere penală împotriva acestuia. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: