IRESPONSABILUL GUVERNATOR NUMIT DE BRUXELLES,TRAIAN BASESCU, INTELEGE CU „REA CREDINTA” EVENMENTELE DIN UKRAINA SI PROVOACA LA BUCURESTI O CRIZA POLITICA CARE DESTABILIZEAZA ROMANIA!

5 mart.

Evenimentele din Ucraina: La Bucureşti e ceaţă deasă şi gheaţă la mal

Evenimentele din Ucraina: La Bucureşti e ceaţă deasă şi gheaţă la mal

Ultimele evoluţii din Ucraina, ţară aflată la graniţele României, au demonstrat incapacitatea instituţiilor româneşti de a face o radiografie realistă a situaţiei.

În absenţa ei, nu se pot determina riscurile şi nici oportunităţile României, în contextul dat. Să fie o consecinţă a promovării pe scară largă, pe alte criterii decât competenţa profesională?

În ultimele 72 de ore, comunicatele autorităţilor române au fost de tipul „iarna nu-i ca vara”, demonstrând că senzorial au sesizat că ceva ieşit din comun se întâmplă în Ucraina, dar nu pot explica logic de ce, ce anume şi cum se întâmplă. În absenţa logicii autorităţilor, media românească s-a aventurat în scenarii apocaliptice, demne de noaptea minţii.

Deşi se vede şi din avion că Rusia a aplicat o metodă „soft”, bazată pe „oameni politicoşi” şi care a exclus (cel puţin până în prezent) folosirea marilor grupări navale, a formaţiilor de bombardiere, a concentrărilor de blindate sau a rachetelor balistice intercontinentale. Rusia exploatând la maxim capacitatea de infiltrare, în ascuns şi simultan, a grupurilor de cercetare în adâncimea strategică (grupuri Alfa, compuse din până la 10 membri) ale armatei ruse, în cartiere ale unor aglomerări urbane din sudul şi estul Ucrainei. Infiltrarea fiind la o scară atât de mare, nu putea avea loc fără acceptul armatei ucrainene.

Colaborând informativ cu voluntari de origine rusă,, care locuiau în acel areal, grupurile Alfa au depistat cu precizie elementele teroriste ucrainene înarmate, ca parte a operaţiunilor de gherilă urbană, iniţiate cu trei săptămâni înainte pe Euromaidan. Grupurile Alfa ruseşti au marcat de la distanţă, cu dispozitive speciale, locurile de depozitare ale armelor, a muniţiei, a explozibililor, precum şi pe fiecare membru al grupării teroriste şi pe cei care îi sprijină logistic. Dispozitivul a permis monitorizarea permanentă, inclusiv din satelit, a ţintelor fixe sau mobile marcate. Şi fiecare ţintă a fost avertizată personal de armata rusă că sunt vizate, recomandându-i-se să se abţină de la orice acţiune care i-ar fi fatală. Această primă etapă şi-a atins încă de vineri scopul propus, nu a mai fost nevoie de intervenţia grupurilor de neutralizare fizică a ţintelor marcate. De altfel, acest scenariu care s-a concretizat în ceea ce vedem azi în Ucraina, l-am publicat încă de joi în Vocea Rusiei.

http://romanian.ruvr.ru/2014_02_27/Aplicatie-soft-a-armatei-Federatiei-Ruse-7404/

Acest material fiind destinat celor care doresc să se informeze, fiind îngrijoraţi de soarta lor şi a familiilor lor. Judecând după numărul de recomandări de la subsolul articolului, constat că românii de această factură sunt puţini. Fiecare are dreptul să fie aşa cum vrea să fie, aşa cum şi eu am dreptul să-i tratez ca atare. Ce urmează?Logica ce decurge din ştiinţa şi arta militară, presupune că ruşii continuă monitorizarea ţintelor depistate de grupurile Alfa şi că vor colabora cu armata ucraineană, pentru ca aceasta, şi nu ruşii, să-i reţină şi dezarmeze rapid, pe toţi membrii grupărilor extremiste, înarmaţi de opoziţia pro-occidentală, cu ocazia Euromaidanului.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: