DACA A FOST CUMINTE SI A ASCULTAT DE OCCIDENT,GUVERNATORUL TRAIAN BASESCU ,PARTICIPA JOI LA BRUXELLES LA REUNIUNEA CONSILIULUI EUROPEAN PRIVIND SITUATIA DIN UKRAINA!

6 mart.

Președintele Traian Băsescu participă joi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European pe tema situației din Ucraina.

 

 

 

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, înaintea plecării la Bruxelles, Traian Băsescu va susține o declarație de presă la ora 9,00, pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni.

 

Joi, la ora 12,05 (ora României), Băsescu participă la reuniunea informală a șefilor de stat și de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema situației din Ucraina. La ora 12,30, va fi prezent la reuniunea Consiliului European cu prim-ministrul Ucrainei, Arseniy Yatsenyuk, iar la 14,15 va participa la dejunul de lucru separat al șefilor de stat și de guvern din statele membre ale Uniunii Europene;

 

În jurul orei 16,00 (ora României), Traian Băsescu va susține și o declarație de presă.

 

Președintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a anunțat luni seară convocarea pentru joi a unei reuniuni extraordinare a șefilor de stat și de guvern din UE pentru discutarea situației din Ucraina.

Șefii de stat și de guvern din statele membre UE vor discuta ultimele evoluții din Ucraina și despre modalitățile în care situația poate fi detensionată, informează un comunicat postat pe site-ul Consiliului. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: