CRIN PORUMBACU SI ARIPA PNL-ANTONESCU ,PRIMA INFRANGERE DE CAND AU TRECUT IN OPOZITIE: INSTANTA A RESPINS CONTESTATIA LUI CRIN :”ALIANTA PSD+PC+UNPR ESTE LEGALA!”

7 mart.

PNL a contestat alianța formată din partidele care au mai rămas din USL, după ce liberalii au decis să iasă de la guvernare și să treacă în Opoziție.

 

Imagine

 

După ce Curtea Supremă a respins înființarea USD, pe motiv că această denumire a mai fost folosită şi în 1996, cele trei partide au înregistrat la Biroul Electoral Central Alianța PSD-PC-UNPR. Liberalii au contestat această alianță. 

Argumentele PNL au fost că solicitarea de înfiinţare a acestei alianţe a fost depusă după expirarea termenului legal de 48 de ore de la înfiinţarea BEC.

Reprezentanții PNL arată că protocolul de constituire a alianței electorale “Alianța Electorală PSD-UNPR-PC” nu reprezintă protocolul unei alianțe electorale, ci al unei alianțe politice.

Înalta Curte de Justiție de Casație nu a fost de acord cu argumentele PNL și a luat decizia definitivă că Alianța PSD-UNPR-PC” este legală.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: