ORDINUL LUI CRIN PORUMBACU CATRE „TUTARII”SAI DIN PNL -ARIPA ANTONESCU: CE TREBUIE SA RECITE LIBERALII-POPULARI AI LUI CRIN PAIATA LA TV DESPRE VICTOR PONTA!

7 mart.

DOCUMENT Ce trebuie sa recite azi liberalii la TV de Ponta

 
crin antonescu

Victor Ponta trece de la pactul de coabitare la un nou acord cu Traian Băsescu. Nu este un armistițiu, ci un comportament de cameleon politic

  • Victor Ponta dovedește din nou că pentru el între vorbe și fapte există neconcordanțe majore.
  • De-a lungul unei perioade scurte de timp, Victor Ponta a trecut  de la coabitare la o așa zisă luptă aprigă cu Traian Băsescu, doar pentru a se întoarce iarăși la stilul de a face înțelegeri netransparente cu președintele.
  • Nu mai miră pe nimeni că interesul imediat al lui Victor Ponta primează asupra principiilor și angajamentelor.
  • Premierul crede că poate face orice gest pentru că mașina sa de propagandă găsește argumente în orice direcție este nevoie. Astfel, pentru a acoperi noul acord, Victor Ponta a lansat ideea că este vorba de un armistițiu cu Traian Băsescu. Un armistițiu presupune și un război anterior desfășurat în mod real, iar la Victor Ponta războiul este doar la nivel declarativ, în fapte lupta fiind nu pe oprirea practicilor lui Traian Băsescu, ci pe însușirea lor și a sferelor de influență.
  • Noua sa înțelegere cu Traian  Băsescu nu este deci un armistițiu, ci un comportament de cameleon politic al cuiva care se orientează mereu pe moment care îi este direcția favorabilă politic, iar nu care sunt principiile de urmat.
  • Românii ar fi meritat să li se explice de câte ori și în ce termeni Victor Ponta a discutat cu Traian Băsescu, de ce premierul s-a răzgândit și a promis angajarea răspunderii pe un nou program, deși inițial a considerat că nu este necesar.
  • Așteptăm de la Victor Ponta să se ridice la înălțimea propriilor exigențe în raport cu cetățenii și să-și asume propriile acțiuni, nu să încerce să manipuleze percepția oamenilor asupra faptelor sale.
  • Nu ne miră însă că nu o face, iar noua etapă a relației cu Traian Băsescu dovedește că cei doi, dincolo de declarațiile publice, au încă multe de împărțit.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: