CRIN PORUMBACU-ANTONESCU NEAGA CA IN PNL – ARIPA ANTONESCU NU ESTE CRIZA POLITICA.ORGANIZATIILE JUDTENE DIN TARA NU-L MAI RECUNOSC CA PRESEDINTE,DUPA RUPEREA USL!

8 mart.

 

Antonescu neagă evidența: În PNL nu e criză, nu e dramatism

 
antonescu

Liderul PNL, Crin Antonescu, neagă că în PNL ar fi o criză, asta deși în Parlament se poate vorbi de cu totul altceva. La votul de învestitură a miniștrilor Cabinetului Ponta III o aripă importantă a liberalilor a mers în contra liniei de partid și a acordat vot de învestitură Guvernului. 

”PNL nu are probleme în a se adapta în situația de partid de Opoziție. Nu există convulsiile pe care unii le presupun, dramatismul, nu e vorba de eforturi pe care conducerea le face pentru a convinge oamenii să nu plece. Este un moment în care ne reașezăm tacticile. Partidul are în mod evident capacitatea de a se adapta noii situații pe care nu am dorit-o dar căreia îi putem face față”, a declarat Crin Antonescu.

Realitatea parlamentară pare a-l contrazice pe liderul PNL, aflat în plin turneu prin țară de reconsolidare a organizațiilor PNL, dar și pentru a stăvili nemulțumirea baronilor PNL, față de ieșirea de la guvernare.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: