PRIMARUL PENAL,GHEORGHE STEFAN”PINALTI” A TRADAT PD-L SI S-A INSCRIS IN PARTIDUL LUI TRAIAN BASESCU,PMP!

8 mart.

Întotdeauna am fost alături de Traian Băsescu și voi rămâne alături de el, a declarat, sâmbătă, Gheorghe Ștefan, în conferința de presă în care a anunțat înscrierea sa în Fundația Mișcarea Populară.

 

 

 

Primarul de Piatra Neamț a adăugat că decizia sa era previzibilă. ‘Mă alătur unui proiect conceput și gândit cu Traian Băsescu iar parteneriatul cu el este cel mai bun pentru toți românii. Traian Băsescu este omul care a reușit să salveze România din criza economică, așa cum spunea, a dus nava la chei într-o furtună. Dacă Traian Băsescu nu gândea acele măsuri, nu ieșeam din criză. Părerea mea e că, în momentul de față, Mișcarea Populară este o fundație pentru români, o fundație care gândește și concepe o nouă strategie. Este o strategie gândită de Traian Băsescu pentru modernizarea României. Vrem să apărăm statul de drept și justiția, vrem să găsim măsuri reale pentru economia României și în final să avem o creștere a nivelului de trai. Întotdeauna am fost alături de Traian Băsescu, de Elena Udrea, cu care am un parteneriat de peste 10 ani. Rămânem împreună. Trebuie să ai o echipă în care să crezi, să gândești la fel și să găsești soluții pentru România’, a declarat primarul Gheorghe Ștefan.

 

Prezentă la conferința de presă, deputatul Elena Udrea a salutat intrarea în Fundația Mișcarea Populară ‘a unuia dintre primarii cu performanță din România’. ‘Gheorghe Ștefan are un parteneriat cu președintele Traian Băsescu încă de pe vremea când candida la primăria Piatra Neamț (2004 — n.r.). Pasul pe care îl face astăzi este unul firesc. Se știa că va veni momentul când se va alătura acestui demers, care are și o componentă politică, respectiv Partidul Mișcarea Populară. Toți cei care nu pot face parte din partid, dar care vor să se alăture parteneriatului cu Traian Băsescu, își găsesc locul în fundație’, a declarat Elena Udrea.

 

Gheorghe Ștefan, primarul municipiului Piatra Neamț și președinte al PDL Neamț, s-a înscris, sâmbătă, în Fundația Mișcarea Populară. La conferința de presă organizată la sediul fundației a fost prezentă conducerea centrală a Partidului și Fundației Mișcarea Populară: Eugen Tomac, Elena Udrea, Gabriel Berca, Valerian Vreme, Daniel Funeriu și Mihaela Stoica. La finalul conferinței, Elena Udrea a oferit flori, pe stradă, doamnelor și domnișoarelor, de 8 Martie.

 

Este de așteptat ca zilele viitoare și alți primari, consilieri județeni și consilieri locali ai PDL Neamț să se alăture Fundației Mișcarea Populară.

 

Gheorghe Ștefan este la al treilea mandat de primar al municipiului Piatra Neamț.

 

În urmă cu două săptămâni și primarul municipiului Roman, Laurențiu Leoreanu, s-a înscris în Fundația Mișcarea Populară.

 

De asemenea, președintele PDL Piatra Neamț, dar și alți membri au trecut în Partidul Mișcarea Populară.

AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: