LOVITURA DURA DATA LUI CRIN ANTONESCU SI „TUTARILOR”SAI DIN ARIPA PNL-ANTONESCU: LIDERI MARCANTI AI PNL SALUTA SI SUSTIN DESEMNAREA FOSTULUI PRESEDINTE PNL CALIN POPESCU TARICEANU LA SEFIA SENATULUI,IN SPERANTA REFACERII USL!

10 mart.

Desemnarea lui Călin Popescu Tăriceanu pentru postul de preşedintele al Senatului este salutată de figuri importante ale PNL.

Deputatul PNL Radu Stroe
Foto: jurnalul.ro

Radu Stroe a declarat că vede pozitiv propunerea USD ca noul preşedinte al Senatului să fie Călin Popescu Tăriceanu. „Calin Anton Popescu Tariceanu a fost întotdeuna un om asumat, de cuvânt şi de perspectivă, şi a demonstrat asta în timpul mandatului de prim ministru al domniei sale”. Stroe spune că speră ca aceasta să fie un prim pas pentru reîntoarcerea PNL în USL.

La rândul său, preşedintele PNL Sector 4, Mihai Stănişoară, a declarat: „Domnul Calin Popescu Tariceanu a fost un prim-ministru cu rezultate notabile, politice, sociale şi economice. Am avut cu dumnealui, în aceasta poziţie de înaltă demnitate în statul român, o colaborare şi comunicare pe care o apreciez drept pozitivă. Cred ca domnul Tăriceanu rămâne un politician de calibru, care va avea in continuare un cuvânt de spus in viata publică.”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: