CRIN PORUMBACU-ANTONESCU,APLICA METODA LUI BASESCU DE DIVERSIUNE PENTRU A ABATE ATENTIA OPINIEI PUBLICE DE DEZASTRUL DIN PNL-ARIPA ANTONESCU,ATACAND PREMIERUL VICTOR PONTA SI PSD!

11 mart.

 

Antonescu, acuzații grave la adresa PSD și a lui Victor Ponta

 
antonescu

Liderul PNL, Crin Antonescu, susține că programul pe care premierul Victor Ponta va asuma răspunderea Guvernului în fața Parlamentului este un program strict electoral, în care banii sunt prevăzuți doar pentru a fi distribuiți în teritoriu cu ocazia alegerilor. 

”Guvernul preia programul USL din 21 decembrie 2012, în principiu turnând apă în vin, adică diluând niște măsuri care aveau un caracter foarte clar și foarte precis (…) Asta este o formulă demagocică îmbibată cu sirop ieftin și dulceag, de proastă calitate, nu fac decât să anihileze un program de guvernare. Exact cum nu mai există USL, exact cum numai există un guvern USL, iar domnul Ponta și PSD-ul încearcă să mintă o țară întreagă dându-le tot felul de iluzii, făcând tot felul de jocuri de-a alba-neagra, cu marionete, cu don Tăriceanu, la fel și cu domnul Ilieșiu. O declarație de intenție a unui guvern trebuie să conțină lucruri foarte concrete, nu dacă și cu parcă”, a declarat Antonescu.

Liderul PNL a aruncat și o serie de acuzații dure la adresa PSD și a premierului Victor Ponta, precizând că acest program al Guvernului este destinat baronilor din teritoriu pentru a avea bani de alegeri.

”Ne aflăm în fața unui program electoral, unui program de alegeri în care sacul cu bani al Guvernului, atât cât este, să poată fi distribuit pe considerente și pe criterii electorale”, a mai adăugat liderul PNL.

Întrebat dacă PNL va depune amendamente la acest program, Antonescu a răspuns acid. ”C,e să mai turnăm și noi apă peste un vin deja diluat? Sper că l-ați gustat, că-l gustăm cu toții. E ca un parfum de ăla prost de care nu poți să scapi dacă ești în aceeași cameră”, a replicat Crin Antonescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: