DANIEL CHITOIU: „NU EXISTA NICIO DOVADA CA AS FI ORGANIZAT UN GRUP INFRACTIONAL!,RUSINE CRINE,NU ESTI LIBERAL,ESTI TREPADUSUL LUI BASESCU!

11 mart.

Chitoiu: Nu exista nicio dovada ca as fi organizat un grup infractional

 
chitoi

Fostul ministru Daniel Chitoiu a relatat, marti, ca le-a spus deputatilor din Comisia juridica faptul ca este nevinovat, ca nu s-a sustras de la a da declaratii procurorilor DNA si ca nu exista nicio dovada la dosar ca ar fi organizat un grup infractional.

“În primul rând, am spus ca sunt nevinovat. Le-am spus ca niciodata nu m-am sustras de a da declaratii justitiei si în special procurorilor DNA legat de modul cum a fost promovata Ordonanta 94/2013 privind organizarea si functionarea Autoritatii de Supraveghere Financiara. Le-am explicat si le-am dat toate detaliile privind modul de elaborare si de aprobare în Guvern a acestei ordonante de urgenta. Le-am spus ca n-am nicio legatura si ca nu exista nicio dovada la dosar ca as fi organizat acest grup infractional organizat si am protejat interesele unei societati în domeniul asigurarilor. De asemenea, cum au observat si dânsii, de la dosar nu exista nicio dovada împotriva mea”, a precizat Daniel Chitoiu dupa ce a fost audiat de Comisia juridica.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat negativ, marti, cererea ministrului Justitiei privind începerea urmaririi penale în cazul fostului ministru Daniel Chitoiu.

În sedinta Comisiei juridice s-au înregistrat cinci voturi în favoarea cererii, 16 voturi au fost “împotriva”, patru buletine de vot au fost anulate, iar un vot a fost nul.

Decizia Comisiei juridice a fost luata dupa audierea lui Daniel Chitoiu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: