CRIN „CHUCKY”ANTONESCU ARE SOARTA PETLECIUITA.DUPA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE CARE VOR FI O MARE INFRANGERE PENTRU PNL-ARIPA ANTONESCU,CRIN PORUMBACU ISI VA DA DEMISIA!

16 mart.

 

Analiza de uz intern cu scorul PNL. Filialele care-i decid soarta lui Crin

Imagine

 
pnl2222

Seful campaniei electorale a PNL, Marian Petrache, a negociat scorurile la europarlamentare cu fiecare filiala judeteana a partidului. Tinta oficiala a PNL este de 25% iar din discutiile avute cu sefii de organizatii se prefigureaza mai degraba un scor de circa 22%.

STIRIPESURSE.RO va prezinta situatia tuturor filialelor PNL, asa cum a fost ea negociata la centru. In functie de scorul la europarlamentare, Crin Antonescu va continua sau va pleca din fruntea partidului. Liderul PNL a anuntat ca isi da demisia daca PNL ia sub 20%.

***Procentele prezentate sunt aproximative, sursele noastre spunand ca ele nu trebuie citite la virgula, ci luate ca punct de reper.

In Moldova, Cristian Adomnitei si-a asumat cel mai mare target, de circa 40 % din partea PNL Iasi. Multe voturi s-au angajat sa aduca si Romeo Stavarache de la Bacau (cca 30%) dar si Florin Turcanu de la Botosani (cca 30%). Cele mai modeste performante vor fi la Suceava si la Neamt, intre 11-13%, in timp ce Vasluiul va fi undeva in media nationala de 23-25%. Crin Antonescu se bazeaza, astfel, pe voturi frumusele din Moldova, unde se afla circa 14% din populatia tarii.

In Sud-Est (Dobrogea), in afara de Vrancea, teritoriul lui Oprisan, liberalii au primis sa scoata peste 20%. Varfurile de lance de aici vor fi  Buzaul si Galatiul, unde Cristinel Bigiu si Victor Paul Dobre spun ca vor aduce, fiecare, undeva la 30%. O surpriza vrea sa produca PNL si in Constanta, fieful lui Mazare, de circa 25%. Filialele PNL din Braila si Tulcea au comunicat ca pot sa scoata undeva la 20-21% si nu-i vor da astfel lui Crin Antonescu motive sa-si dea demisia.

In Muntenia, filiala din Giurgiu si-a asumat un scor urias, de peste 50%, iar Calarasiul bate si el spre 48%. Prahova si Teleorman vor trece de pragul de 20%, dar probleme mari sunt in Ialomita si in Arges, unde liderii judeteni au spus cu prea pot scoate mai mult de 14-16%. In Dambovita se prefigureaza un dezastru, filiala fiind aproape inexistenta.

In Oltenia cele mai multe voturi a promis ca le va aduce organizatia judeteana din Valcea, in jur de 45%. Gorjul va face si el fata cu brio, cu circa 23%. Mehedintiul si Oltul se vor bate serios sa aduca 20%, in timp ce la Dolj va fi un scor modest, de circa 17%.

In Vest, Hunedoara si Caras-Severin trebuie sa ia peste 40%, cel putin din ceea ce s-au angajat. De cealalta parte, in Timis si in Arad, liberalii vor transpira pentru un modest 15%.

In Nord-Vest cele mai bune scoruri au promis Bihorul si Maramuresul, undeva la 30%. Clujul trebuie sa treaca si el de media nationala impusa, si sa ia spre 25%, in timp ce in urma plutonului se vor chinui Bistrita-Nasaud, Satu Mare si Salajul, care se vor invarti pe la 14-15%.

In Centru, Brasovul va duce steagul PNL cu aproape 40% pe care i-a promis conducerii centrale. Sibiul si Muresul vor avea scoruri slabe, de circa 13-14%, respective 16-17%. Se mai spera la o prestatie buna a filialei Alba, spre 24%.

In Ilfov, seful campaniei electorale a PNL se bazeaza pe un 40%, in timp ce in Bucuresti, toate sperantele sunt pe primarul sectorului 6, Rares Manescu, insa scorul pe Capitala va fi sub 20%.

TOP 10 ORGANIZATII PNL:

Iasi

Buzau

Galati

Giurgiu

Calarasi

Valcea

Hunedoara

Caras-Severin

Brasov

Boosani/Bacau

TOP 10 organizatii codase:

Arges

Arad

Bistrita-Nasaud

Dambovita

Ialomita

Satu-Mare

Salaj

Sibiu

Suceava

Timis

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: