GUVERNATORUL ROMANIEI ,TRAIAN BASESCU CARE A DECLARAT REFERENDUMUL DIN CRIMEEA ILEGAL,LASAT DIN BRATE DE OCCIDENT DE BARACK OBAMA SI DE MERKEL SI BAROSSO SI NATO:” ROMANII SA NU SE TEAMA DE O AGRESIUNE A RUSIEI SAU A UKRAINEI,ADICA IN LIMBAJUL DEMENTUL DE LA COTROCENI „SA SE TEAMA!”

17 mart.

Mesajul lui Băsescu pentru români: Să nu se teamă de o agresiune

 
Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca, în mod categoric, nu va fi razboi în zona Marii Negre, iar românii nu trebuie sa se teama de vreo agresiune din partea Rusiei sau a Ucrainei, România neavând riscuri de securitate directe.

Presedintele Basescu a spus, la Adevarul Live, ca se astepta ca la referendumul din Crimeea sa fie în favoarea alipirii de Rusia în jur de 70-75% din votanti, nu 96,6%.

Întrebat daca va fi razboi, seful statului a raspuns: “Categoric nu, nu va fi razboi nici in regiunea Marii Negre, zic eu ca nici în Ucraina si cu atât mai putin în Crimeea. Deci, exclud varianta razboiului”.

El a precizat ca “riscurile militare România trebuie sa le aprecieze de la ceea ce stie, si nu de la ceea ce este în presa”.

Presedintele a precizat ca, dupa referendum, din punct de vedere militar nu se schimba nimic în Crimeea, iar Federatia Rusa va mentine toata flota de la Marea Neagra, numarul de militari va fi tot 25.000, cât au fost si pâna acum prin acord, iar activitatile militare, aceleasi.

“În niciun caz românii nu trebuie sa se teama de o agresiune la adresa României din partea Federatiei Ruse sau Ucrainei”, a spus seful statului.

“Daca am fi fost în pericol direct, iminent, as fi spus-o si cu totul altul ar fi fost nivelul de alerta al Armatei”, a continuat presedintele Basescu, precizând ca acum nivelul de alerta militar este unul obisnuit.

El a subliniat ca România nu are “riscuri directe de securitate”, însa “riscurile regionale sunt în crestere”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: