LIDERUL SPIRITUAL SI AGENTUL ELECTORAL AL PMP,SAU „PARTIDUL BRIGAZILOR MORTII”,TRAUIAN BASESCU,II URECHEAZA PE DISIPOLII SAI FASCISTI ,INTRUCAT PPE NU-I ACCEPTA!

23 mart.

Băsescu despre PMP: Dacă va funcționa ca partidele vechi, nu e un progres pentru țară

 
Traian Basescu

Preşedintele Băsescu a declarat sâmbătă că, dacă Fundaţia Mişcarea Populară şi PMP intră “în logica partidelor vechi”, acest lucru “nu înseamnă un progres pentru ţară”, el arătând că “logica creării” acestui partid a fost aceea de a continua procesele de reformă şi consolidarea statului de drept, scrie Mediafax.

Băsescu a făcut această precizare la o manifestare a Fundaţiei Mişcarea Populară la care au participat primari simpatizanţi ai fundaţiei, printre care şi primarul Clujului, Emil Boc.

“Şi pentru că aici se află şi domnul preşedinte Tomac şi doamna Elena Udrea şi candidaţi la europarlamentare, domnul Preda, domnul Baconschi, domnul Funeriu, vreau să înţelegi că, dacă această fundaţie şi acest nou partid intră în logica partidelor vechi, nu înseamnă un progres pentru ţară! Logica creării acestei fundaţii şi al acestui partid a fost să fie un partid care să continue procesele de reformă şi să consolideze statul de drept, un partid care are capacitatea să înţeleagă că funcţionarea instituţiilor statului şi fără influenţă politică şi numai cu lege este esenţa unui stat de drept. Mi-aş fi dorit să se întâmple până acum, dar nu a mers nici chiar pe timpul PDL-ului lui Emil (Boc – n.r.)”, a spus Băsescu în aplauzele celor prezenţi.

El a susţinut că nu trebuie puşi directori în direcţiile sanitare sau în spitale pe bază de carnet de partid, ci aceste funcţii trebuie ocupate de profesionişti.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: