NICOLAE ROBU,VICEPRESEDINTE PNL-ARIPA ANTONESCU SI PRIMAR AL TIMISOAREI AR FI DE ACORD CU FUZIUNEA IN ANUMITE CONDITII CU PD-L!

3 apr.

Condiţia pusă de un vicepreşedinte al PNL pentru fuziunea cu PDL

 
pnl_pdl

Nicolae Robu, vicepreşedinte al PNL şi primar al Timişoarei, ar fi de acord cu fuziunea între PNL şi PDL. Acesta pune însă o condiţie: să se facă o curăţenie în PDL, iar unele personaje să treacă la PMP.

Senatorul liberal Teodor Atanasiu a declarat săptămâna trecută că speră ca după europarlamentare democrat-liberalii să înţeleagă că trebuie să fuzioneze cu Partidul Naţional Liberal, pentru a putea construi un proiect de dreapta puternic. Întrebat ce părere are despre propunerea lui Atanasiu, Nicolae Robu a declarat că ar fi de acord, însă fuziunea nu se poate face din cauza unor persoane nefrecventabile din PDL. Primarul Timişoarei ar propune o curăţenie în rândul democrat-liberalilor, fără să menţioneze nume. Abia apoi s-ar putea lua în serios propunerea lui Teodor Atanasiu. Membrii PDL care ar cădea victime acestei curăţenii ar putea să plece la PMP, mai spune Robu, semn că, în viziunea acestuia, o colaborare a PNL cu toate formaţiunile de dreapta ar fi exclusă.

Conform declaraţiilor lui Nicolae Robu, ideea fuziunii nu este tocmai nouă. Teodor Atanasiu a venit de mai multe ori cu această propunere în şedinţele conducerii PNL.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: