ADINA VALEAN ,PARTENERA LUI FRANK RIMIS ,LA ROSIA MONTANA SI LOBBYSTA ACESTUIA LA BRUXELLES SI ADEVARATUL PRESEDINTE AL ARIPEI PNL ANTONESCU!

5 apr.

Adina Valean

Adina Vălean, soția lui Crin Antoneacu, a declarat într-o conferință de presă că nu a avut niciodata incredere în PSD și a punctat că  ruperea USl a reprezentat un avantaj pentru PNL.

‘Eu cred că în această campanie sau în orice reprezintă un avantaj (ruperea USL n.r.). În sensul următor: eu, datorită istoriei mele personale şi felului în care am văzut eu lucrurile începând cu anii ’90 încoace, nu am avut niciodată o apetenţă sau încredere în cei din PSD. De altfel, nici în politicile socialiste europene nu cred prea mult, mi se pare că sunt dăunătoare grav economiei şi nu fac, în fond, să aducă nicio plusvaloare vieţii cetăţenilor, deşi pretind că asta ar fi ţinta lor”, a precizat Vălean, scrie rtv.net.

Europarlamentarul PNL s-a referit şi la motivele ruperii USL.

”Eu am crezut că USL reprezintă un contract între două partide diferite care îşi propun împreună să atingă un anume obiectiv politic. În momentul, însă, în care unul dintre parteneri nu mai respectă contractul, nu are sens să mai rămâi alături de el. Problema pentru PNL a fost cu atât mai gravă cu cât, practic, în acest Guvern Ponta noi nu am reuşit să ne transmitem mesajele şi măsurile liberale către electoratul de dreapta pe care dorim să îl reprezentăm. Eram într-o situaţie imposibilă. Adică, ce să facem? După umărul domnului Ponta să spunem: am vrea să facem cutare măsură, dar nu ne lasă domnul Ponta. În felul acesta lucrurile nu aveau cum să continue”, a afirmat  aceasta.

Candidat pentru un nou mandat de europarlamentar, Vălean  a fost prezentă, vineri, la Târgovişte, unde s-a întâlnit cu membri ai organizaţiei PNL Dâmboviţa.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: