CRIN ” PARSIVEL” ANTONESCU CATRE „LIBERALII” LA PIATRA NEAMT: ” NU AVEM DATORII FATA DE ANTENA 3!”

6 apr.

 

 

Liderul PNL Crin Antonescu a sunat duminică goarna mobilizării pentru alegeri printre liberalii moldoveni prezenți la Piatra Neamț. Antonescu le-a spus liberalilor că au datorii decât „față de români, nu față de PSD, nu față de Antena 3, nu față de Băsescu”.

„Indiferent câți propagandiști tocmiți ne vor acuza de trădare, voi știți și noi știm că nu am trădat pe nimeni. Voi știți și noi știm că nu avem datorii decât față de români, nu față de PSD, nu față de Antena 3, nu față de Băsescu. Iar datoria față de români, față de oamenii cărora le-am cerut și le vom mai cere votul, am încercat cu toată inima, cu toată bună-credința și cu toată priceperea, atât cât am avut, să ne-o facem”, a declarat liderul PNL.

Antonescu a lansat în același timp un avertisment către colegii săi. „Iar pentru cei care dintre voi îi văd pe unii șovăind, îi văd pe unii trădând, vă dau cuvântul meu de președinte al Partidului Național Liberal, că de data asta părtași la victorie vor numai cei care luptă. Pe aceia care așteaptă să vadă ce se va întâmpla și după aceea sunt primi la bucate nu vor mai ajunge niciodată acolo, vom fi la victorie câți vom fi la luptă”, a afirmat liderul PNL la Piatra Neamț.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: