FOSTUL APERIST,CONSILIERUL LUI THEODOR MELESCANU SI MEMBRU IN COMITETUL DE CODUCERE AL APR,SI ALTI PARASUTATI DE TRAIAN BASESCU ,IN PNL-UL CONDUS DE CRIN „PARSIVEL”ANTONESCU,PULVERIZEAZA PNL-UL PRIN INDEPARTAREA MEMBRILOR FONDATORI AL SINGURULUI PARTID ISTORIC RAMAS PE SCENA POLITICA:URMEAZA RADU STROE!

7 apr.

Deputații PNL l-au mandatat, luni, pe liderul de grup, George Scutaru, să propună Biroului Politic Național al liberalilor care se va reuni marți în ședință sancționarea vicepreședintelui PNL Radu Stroe.

“ Oamenii sunt foarte revoltaţi. Radu Stroe a torpilat partidul cu declaraţiile sale. Mai uşor se face URSS decât USL-ul! Lucrul ăsta trebuie  să  îl înţeleagă şi Ponta şi Radu Stroe”, a spus Scutaru.

Şedinţă cu scandal la PNL.

Fostul ministru de interne şi vicepresedintele PNL Radu Stroe participă la şedinta de grup a deputatilor liberali, unde mai multi colegi îi solicita demisia din partid ca urmare a declaratiilor si pozitionarii acestuia din ultima perioada, au declarat surse participante la reuniune.

Aceştia i-au cerut lui Stroe demisia din calitatea de membru al PNL  şi i-au reprosat faptul ca la mai multe dintre voturile din plenul Parlamentului si al Camerei Deputatilor s-a exprimat în mod contrar liniei convenite la nivelul grupului PNL, spun sursele citate. Radu Stroe le-ar fi replicat colegilor nemultumiti ca nu-si va prezenta demisia din partid.

„Mâine voi face ca și lider de grup în cadrul Biroului Politic propunerea unei sancționări a dl Stroe. Mandatul meu este să prezint dorința grupului de a discuta acest caz cu două propuneri, fie excluderea, fie suspendarea pe șase luni”, a spus Scutaru.

El a arătat că decizia, care a fost luată cu două voturi împotrivă și șase abțineri, vine ca urmare a ultimelor declarații ale lui Radu Stroe.

„Faptul că în timp ce tot partidul este angrenat, de la ultimul membru până la președintele partidului, până la utimul parlamentar, într-o bătălie pe viață și pe moarte, cea mai importantă bătălie a partidului, un vicepreședinte al partidului, un fost demnitar și nu orice demnitar, Radu Stroe, a primit ultima demnitate, cea de ministru de Interne, practic prin atitudinea sa aruncă în aer și își bate joc de munca tuturor acestor oameni. Oamenii au fost foarte revoltați, colegii au venit din teritoriu, au fost întrebați și tocmai de aceea a fost această discuție”, a declarat Scutaru.

El a amintit că la moțiunea simplă a PNL pe sănătate Radu Stroe a votat împotrivă.

„Nu mi se pare normal ca atitudine politică ca un parlamentar să voteze împotriva moțiunii depuse de propriul partid”, a declarat Scutaru.

Liderul deputaților PNL a arătat că îl va informa în legătură cu această decizie și pe președintele PNL, Crin Antonescu.

George Scutaru a mai precizat că în ceea ce privește alegerile europarlamentare „semnalul ar fi mult mai prost dacă membri precum Radu Stroe ar continua să torpileze acest proiect al PNL și această luptă”.

„Practic, domnul Stroe și pe de altă parte dl Ponta, suntem precum în acel banc cu pionierul. PNL nu dorește să treacă strada, dar dânșii cu forța doresc să-l treacă și acum în ciuda a ceea ce se întâmplă în jurul României cred că mai ușor s-ar reface URSS decât s-ar reface USL. Și lucrul acesta ar trebui să-l înțeleagă și Victor Ponta și Ilie Sârbu și cei din jurul lui și cei câțiva colegi care mai speră că pot redeveni miniștri în Guvernul Ponta. PNL se va întoarce la guvernare cu fruntea sus cu un cabinet condus de Klaus Iohannis și după ce Crin Antonescu va câștiga Președinția”, a adăugat George Scutaru.

AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: