TRAIAN BASESCU,”PENALUL PENALILOR DIN ROMANIA VREA SA IA CU ASALT PARLAMENTUL SI SA-L SUBORDONEZE!

7 apr.

basescu1

Președintele Traian Băsescu le-a trimis deputaților o scrisoare prin care le cere deputaților să voteze împotriva OUG 102/2013. Aceasta este Ordonanța în care se prevede creșterea accizei la carburanți, dar și taxa pe stâlp. Astfel, președintele Traian Băsescu urmărește să dea dublă lovitură, dacă reușește să-și impună voința în Parlament. 

Deocamdată, cei de la PDL au depus amendamente la OUG 102/2013, în Comisia de buget, finanţe si bănci, acolo unde se află în acest moment Ordonanța. Prin vocea fostului ministru de Finanțe, Gheorghe Ialomițianu, PDL va susține aceste amendamente prin care vor cere eliminarea taxei de 7 eurocenți la carburanți.

”PDL atrage atenția că doar prin votarea de amendamente la ordonanța de urgență 102/2013 se poate elimina taxa de 7 eurocenți la combustibil și nu votul împotriva ordonanței. Prin acest act normativ, Guvernul Ponta a reglementat și o serie de măsuri care au drept scop soluționarea cazului de încălcare de către România al dreptului Uniunii Europene, pentru evitarea deschiderii procedurii de infringement împotriva României în materie fiscală, iar votul împotrivă ar anula niște măsuri benefice României

PDL este singurul partid care a facut demersuri legislative pentru eliminarea acestor taxe. Din păcate, actuala putere a blocat în Senat discutarea acestor inițiative legislative”, susține Gheorghe Ialomițianu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: