DANIEL CHITOIU,PREFERA SA RAMANA „TUTARUL”LUI CRIN „CHUCKY „ANTONESCU,CU TOATE CA „PNL-ARIPA ANTONESCU „I-O DAT SUTURI IN GURA!”

8 apr.

chitoi

Biroul Politic Național al PNL va lua în discuție excluderea lui Radu Stroe din partid, iar balanța înclină clar spre o mazilire cu o majoritate covârșitoare. Stroe plătește tribut faptului că și-a asumat statutul de rebel în PNL și l-a criticat dur pe Crin Antonescu. 

Citește și: Şedinţă cu scântei la PNL. Deputaţii propun BPN excluderea lui Stroe

Prietenul său de arme, Daniel Chițoiu, pare însă să-l fi abandonat. După ce au fost împreună la conducerea trupei de rebeli din PNL, Chițoiu pare să fi aplicat deviza ”La plăcinte înainte, la război înapoi”.

Citește și: Antonescu despre Stroe: “E un tradator!”

Radu Stroe a fost singurul liberal care și-a asumat public votul de încredere pentru Guvernul Ponta III, asta în condițiile în care partidul a cerut să se voteze în contră. De asemenea, Stroe a fost singurul care și-a asumat public faptul că a votat împotriva ruperii USL, iar ulterior a ieșit la bătaie, atacându-l dur pe Crin Antonescu.

Citește și: Orban despre excluderea lui Stroe: În stare de razboi, trădătorii se împușcă!

Am întrebat la PNL dacă Daniel Chițoiu îl va urma îndeaproape pe Radu Stroe. ”Nu, pentru că Chițoiu e mai sfios, merge pe burtă”, a fost răspunsul din PNL.

Dar cine ar fi fost mai motivat decât Daniel Chițoiu să vină la război? Renegat de partid în scandalul penal legat de ASF, Daniel Chițoiu a scăpat de urmărirea penală doar prin bunăvoința prietenilor de la PSD și a rebelilor controlați de Radu Stroe. Totodată, Daniel Chițoiu a fost mazilit din toate funcțiile din partid: secretar general, lider al organizației PNL Sector 1 și a fost executat din funcția de ministru de Finanțe și vicepremier fără a se oferi nicio explicație. Ba mai mult, a fost obligat să vină într-o conferință de presă alături de Antonescu în care să mulțumească partidului pentru execuția publică.

În schimb, Daniel Chițoiu preferă să meargă pe burtă, conform explicațiilor liberalilor. În ciuda faptului că prietenul său, Radu Stroe, va fi exclus din PNL pentru că a ieșit din carapace și l-a atacat pe Antonescu, Daniel Chițoiu își păstrează starea vegetativă în care a intrat după ce a pierdut postul de vicepremier și cel de ministru de Finanțe.

În PNL se vorbește despre fapul că Daniel Chițoiu ar rămâne ca spion al PSD, pentru a întreține curentul rebeliunii în PNL. Liderii PNL explică asta mai mult în glumă, pentru că Daniel Chițoiu, în ciuda încercărilor de a coagula trădători în jurul său n-a prea reușit, dat fiind faptul că acționează doar din umbră și nu-și asumă niciun risc.

Citește și: Radu Stroe: Antonescu e un om mort! Nu știu cu cine voi vota la prezidențiale!

Deși are mai puține motive să facă acest lucru, Radu Stroe își asumă un viitor politic incert. În schimb, prietenul și tovarășul de arme, Daniel Chițoiu, preferă să rămână în PNL, în ciuda faptului că partidul ”i-a tras numai șuturi în gură”, după cum ne-a explicat un vicepreședinte PNL.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: