LOVITURA CRUNTA DATA DE LUCIFER BASESCU,SLUGII SALE CRIN ” PARSIVEL” ANTONESCU: DE AZI,8 APRILIE 2014,PNL-ARIPA ANTONESCU NU MAI ARE NUMARUL NECESAR DE PARLAMENTARI PENTRU A DEPUNE O MOTIUNE DE CENZURA!

8 apr.

PNL a pierdut statutul de lider al Opoziţiei

 
antonescu

Vestea proastă pentru liberali vine din Parlament.

Începând de astăzi PNL nu mai are  numarul necesar de parlamentari pentru initierea unei motiuni de cenzură, lăsând astfel fără ecou ameninţările cu moţiunea la adresa Guvernului Ponta III. Reamintim că liberalii au atenţionat Executivul că vor depune moţiune în cazul în care nu adoptă până la 1 mai masurile de reducere a CAS cu 5% si scutirea de impozit pe profitul reinvestit. “Reducerea CAS cu 5 puncte procentuale şi neimpozitarea profitului reinvestit trebuie puse în aplicare de guvernul “Ponta 3” pînă la 1 mai. În cazul în care guvernul Ponta nu adoptă aceste măsuri depunem moţiunea de cenzură”, suna anunţul hotărât al liderului PNL din Camera Deputaţilor.

Potrivit art. 113 din Constituţia României “motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica Guvernului la data depunerii”, astfel că numarul minim necesar pentru initierea unei motiuni de cenzura este, în prezent, de 143 de semnaturi.

Liberalii au mai pierdut astăzi 3 parlamentari prin anuntarea demisiilor din Senat ale liberalilor Victor Ciorbea si Iosif Secăşan, dar şi a excluderii lui Radu Stroe din partid. În prezent, PNL mai are 140 de parlamentari din totalul de 571, respectiv 47 de senatori si 93 de deputati.

Citeşte şi:

Radu Stroe exclus din PNL!

Victor Ciorbea si-a dat demisia din Senatul Romaniei

Senatorul PNL Iosif Secasan demisioneaza din Senat

În acest fel, pentru a mai putea apela la instrumentul moţiunii de cenzură cei din PNL vor trebui să renunţe la discursul prin care îşi arogau calitatea de lideri ai opoziţiei. Liberalii vor ajunge astfel la mâna unuia din celelalte partide de opoziţie: PDL, PPDD, sau cel mai probabil a PMP.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: